LASTİK İŞ

PROJE BÖLGEYE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Sağlık 07.12.2017 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PROJE BÖLGEYE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz haftalarda Milli Savunma Bakanlığı’ndan tapusu alınan ve hastane yapımı için Sağlık Bakanlığı’na devrine karar verilen Migros mevkiinde bulunan alanı gezerek incelemelerde bulundu.

Yeni yapılacak hastane projesinin Gölcük için çok önemli bir proje olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, ‘Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi. Başkan Ellibeş’e Abiş ve Kahraman’da eşlik etti Başkan Ellibeş’in en çok önem verdiği projelerin başında gelen Yeni Hastane Projesi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz gün Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve beraberindeki heyet ile Migros binasını ve proje alanını gezdi. Başkan Ellibeş, projenin bölgeye önemli katkılar sunacağını ifade ederken, projenin hayat kazanmasında emeği geçen ilgili Bakanlık, Milletvekilleri ve herkese teşekkür etti. Ellibeş, “Önümüzdeki bir ay içerisinde temel atma töreni bu alan üzerinde yapılacak” Proje hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş, “Değirmendere de Donanma Komutanlığı bünyesinde Migros mevkiinde bulunan 50 bin m² alanın tapusu Gölcük Belediyesine mülk olarak geçmiş bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığı ile Belediye olarak yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde bu alan Gölcük Necati Çelik Hastanesi yapılması koşulu karşılığında devredilecek. Bu husustaki girişimler başlamış ve bitme noktasına gelmiştir. Gölcük Belediyesi olarak yapılacak olan devlet hastanesinin bir an evvel başlanması adına Migros binasının söküm işlemlerine başladık. Dün itibari ile Donanmadan binayı ve arsayı teslim aldık ve bugün yıkımına başladık. Önümüzdeki bir ay içerisinde temel atma töreni bu alan üzerinde yapılacak bu vesileyle tüm hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum. Hem Gölcük Belediyesi’nin bu proje kapsamında maliyeye olan vergi borçlarının sıfırlanması anlamında önemli bir kazanım elde etmiş olacağız hem de Necati Çelik Devlet Hastanemiz ulaşım açısından stratejik olarak çok önemli bir konumda bölge hastanesi olacak. Herkese hayırlı olsun diyorum” diyerek projenin önemini vurguladı. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz haftalarda Milli Savunma Bakanlığı’ndan tapusu alınan ve hastane yapımı için Sağlık Bakanlığı’na devrine karar verilen Migros mevkiinde bulunan alanı gezerek incelemelerde bulundu.

Yeni yapılacak hastane projesinin Gölcük için çok önemli bir proje olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, ‘Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Ellibeş’e Abiş ve Kahraman’da eşlik etti

Başkan Ellibeş’in en çok önem verdiği projelerin başında gelen Yeni Hastane Projesi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz gün Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve beraberindeki heyet ile Migros binasını ve proje alanını gezdi. Başkan Ellibeş, projenin bölgeye önemli katkılar sunacağını ifade ederken, projenin hayat kazanmasında emeği geçen ilgili Bakanlık, Milletvekilleri ve herkese teşekkür etti.

Ellibeş, “Önümüzdeki bir ay içerisinde temel atma töreni bu alan üzerinde yapılacak”

Proje hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş, “Değirmendere de Donanma Komutanlığı bünyesinde Migros mevkiinde bulunan 50 bin m² alanın tapusu Gölcük Belediyesine mülk olarak geçmiş bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığı ile Belediye olarak yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde bu alan Gölcük Necati Çelik Hastanesi yapılması koşulu karşılığında devredilecek. Bu husustaki girişimler başlamış ve bitme noktasına gelmiştir. Gölcük Belediyesi olarak yapılacak olan devlet hastanesinin bir an evvel başlanması adına Migros binasının söküm işlemlerine başladık. Dün itibari ile Donanmadan binayı ve arsayı teslim aldık ve bugün yıkımına başladık. Önümüzdeki bir ay içerisinde temel atma töreni bu alan üzerinde yapılacak bu vesileyle tüm hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum. Hem Gölcük Belediyesi’nin bu proje kapsamında maliyeye olan vergi borçlarının sıfırlanması anlamında önemli bir kazanım elde etmiş olacağız hem de Necati Çelik Devlet Hastanemiz ulaşım açısından stratejik olarak çok önemli bir konumda bölge hastanesi olacak. Herkese hayırlı olsun diyorum” diyerek projenin önemini vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.