PROTESTOCU KADINLAR GÖZALTINA ALINDI !

Gölcük 11.09.2014 - 15:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PROTESTOCU KADINLAR GÖZALTINA ALINDI !

Gölcük Belediye hizmet binasında basın açıklaması yapmak isteyen Kocaeli Kadın platformu üyelerine polis izin vermeyince platform üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın Gölcük’teki Ford Otosan fabrikasında düzenlenen törende protesto etmek isteyince gözaltına alındılar.

Kocaeli Kadın platformu üyeleri izinsiz olarak Gölcük Belediyesi hizmet binasında basın açıklaması yapmak istedi. Ancak belediye binasına girmek isteyen üyelere polis engel oldu. Gerekli iznin alınmadığı gerekçesiyle binaya girmelerine izin verilmeyen Kadın platformu üyeleri uzun süre polise direndi. Üyeler, vatandaş olarak binaya girmek istediklerini ve haklarının olduğunu söyledi. Ancak kapıda alınan geniş güvenlik önlemi nedeniyle binaya giriş yapılamadı.  ÇEVİK KUVVET ÖNLEM ALDI Olay yerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Olaylara karşı çevik kuvvet ekibi ve ambulans olay yerinde hazır bulundu. Bir süre direnen Kadın platformu üyeleri açıklama yapmadan belediye hizmet binasının  önünden ayrıldılar. YEDİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDIbelediye önünde basın açıklamasına izin verilmeyen Kocaeli Kadın platformu üyeleri Forkd Otosan’da Bakanın bulunduğu anda basın açıklaması yapmak istedi. Çevik kuvvet epiklerinin izin vermemesi üe ısrar eden platform üyesi Meliha Kaplan,Uygar Ongunyurt, Deniz Çamur, Derya Duran, Sultan Sezgi Ateş, Güleycan Aktürk ve Dilara Dinler önce Muayene için Gölcük Necati Devlet Hastanesine götürüldü. Sağlık raporu alına yedi kadın
Gölcük Belediye hizmet binasında basın açıklaması yapmak isteyen Kocaeli Kadın platformu üyelerine polis izin vermeyince platform üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın Gölcük’teki Ford Otosan fabrikasında düzenlenen törende protesto etmek isteyince gözaltına alındılar.

Kocaeli Kadın platformu üyeleri izinsiz olarak Gölcük Belediyesi hizmet binasında basın açıklaması yapmak istedi. Ancak belediye binasına girmek isteyen üyelere polis engel oldu. Gerekli iznin alınmadığı gerekçesiyle binaya girmelerine izin verilmeyen Kadın platformu üyeleri uzun süre polise direndi. Üyeler, vatandaş olarak binaya girmek istediklerini ve haklarının olduğunu söyledi. Ancak kapıda alınan geniş güvenlik önlemi nedeniyle binaya giriş yapılamadı. 

ÇEVİK KUVVET ÖNLEM ALDI 
Olay yerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Olaylara karşı çevik kuvvet ekibi ve ambulans olay yerinde hazır bulundu. Bir süre direnen Kadın platformu üyeleri açıklama yapmadan belediye hizmet binasının  önünden ayrıldılar.

YEDİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
belediye önünde basın açıklamasına izin verilmeyen Kocaeli Kadın platformu üyeleri Forkd Otosan’da Bakanın bulunduğu anda basın açıklaması yapmak istedi. Çevik kuvvet epiklerinin izin vermemesi üe ısrar eden platform üyesi Meliha Kaplan,Uygar Ongunyurt, Deniz Çamur, Derya Duran, Sultan Sezgi Ateş, Güleycan Aktürk ve Dilara Dinler önce Muayene için Gölcük Necati Devlet Hastanesine götürüldü. Sağlık raporu alına yedi kadın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.