LASTİK İŞ
ismail

PROTOKOL GAZİLERİ UNUTMADI

21.09.2017 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PROTOKOL GAZİLERİ UNUTMADI

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Kıbrıs Gazileri İsmail Kocadayı, Osman Topkaya ve Güneydoğu Gazisi Cemalettin Dalgın'ı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş gaziler tarafından samimi ve sıcak bir şekilde karşılanarak, onlarla sohbet edip, varsa istek ve sorunlarını dinledi. Gazilerin başlarının tacı olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gazilerimiz için ne yapsak az. Sizlerle sık sık bir araya gelmek gerekiyor. Gölcük Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizleri yürekten seviyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. Şehitlik ve gazilik mertebesinin milletimizin gözünde kutsal bir makam olduğunu belirten Kaymakam Mustafa Altıntaş, “Bizler şehit aileleri ve gazilerimizi yılın belirli günlerinde değil her zaman yanındayız. Çünkü bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde bizlere vatan olmuştur. Onların sevinci bizim sevincimizdir. Onların üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum”dedi.  
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Kıbrıs Gazileri İsmail Kocadayı, Osman Topkaya ve Güneydoğu Gazisi Cemalettin Dalgın'ı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş gaziler tarafından samimi ve sıcak bir şekilde karşılanarak, onlarla sohbet edip, varsa istek ve sorunlarını dinledi.

Gazilerin başlarının tacı olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gazilerimiz için ne yapsak az. Sizlerle sık sık bir araya gelmek gerekiyor. Gölcük Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız. Sizleri yürekten seviyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Şehitlik ve gazilik mertebesinin milletimizin gözünde kutsal bir makam olduğunu belirten Kaymakam Mustafa Altıntaş, “Bizler şehit aileleri ve gazilerimizi yılın belirli günlerinde değil her zaman yanındayız. Çünkü bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde bizlere vatan olmuştur. Onların sevinci bizim sevincimizdir. Onların üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.