LASTİK İŞ
ismail

PSİKOLOJİK DESTEK VE ANTRENÖR GELİŞİMİ SEMİNERİNE YOĞUN KATILIM

Spor 11.02.2020 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PSİKOLOJİK DESTEK VE ANTRENÖR GELİŞİMİ SEMİNERİNE YOĞUN KATILIM

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen, Spor Psikoloğu Belemir Çik’in sunum yaptığı “Psikolojik Destek ve Antrenör Gelişimi” semineri yoğun katılımla gerçekleşti. Başkan Sezer seminerde yaptığı konuşmada; “Başarı kazanmak birinci olmak demek değildir. Ne pahasına olursa olsun kazanmak değildir. Burada centilmenlik ve fair play kurallarına uyarak, dürüstçe mücadele ederek kazanmak bizi gururlandırır ve sevindirir” dedi.

Gölcük Belediyesi Spor Birimi, antrenörlerin gelişimine önemli katkı sunacak bir seminer düzenledi. Seminere konuşmacı olarak konusunda uzman bir isim olan Spor Psikoloğu Belemir Çik katılırken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, antrenörler ve sporcular katıldı.  BELEDİYESPOR BÜNYEMİZDE 2 BİNİN ÜZERİNDE SPORCU VAR Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada; “Gölcük’ün adının sanatla, kültürle, sporla durulmasını istiyoruz diye söyledik. Sağ olsun sizlerin destekleriyle sporcu kardeşlerimiz, göğsümüzü kabartmaya, iftihar vesilesi olmaya devam ediyorlar. Pek çok farklı branşta sporcularımız hem il düzeyinde hem de ülke çapında büyük başarılara imza atıp bizleri gururlandırıyorlar. İlçemizde amatör ve profesyonel olmak üzere pek çok takımımız bulunuyor. Bunun yanında belediyemizin bünyesinde de amatör branşlarda 2 binin üzerinde sporcumuz var. Ben hepsine başarılar diliyorum” dedi.  “SPORCULARIMIZA DÜRÜSTÇE MÜCADELE ETMEYİ ÖĞRETMELİYİZ” Başkan Sezer konuşmasının devamında ise, “Türkiye çapında başarı kazanıldığı zaman iftihar duyduğumuzu söyledik. Başarı kazanmak birinci olmak demek değildir. Ne pahasına olursa olsun kazanmak değildir. Burada centilmenlik ve fair play kurallarına uyarak, dürüstçe mücadele ederek kazanmak bizi gururlandırır ve sevindirir. Biz gençlerimize, sporcularımıza dürüstçe, mertçe mücadele etmeyi ve sporun kendi ahlaki gelişimi içinde gelişmelerini teşvik etmeliyiz. Bu semirenin de bu anlamda katkı sağlayacağını düşünüyorum. Nice ülke çapında, hatta uluslararası düzeyde başarılara imza atan sporcuların sizlerin vasıtasıyla yetişmesini diliyorum. Katılımınız için de sizlere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.  BELEMİR ÇİK ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARDI Başkan Sezer’in konuşması sonrasında Spor Psikoloğu Belemir Çik; “Doğru hedef belirleme ve hedeflere ulaşma stratejileri, duygu, düşünce ve davranış kontrolü, motivasyonu sağlama ve sürdürme, olumlu içsel konuşma egzersizleri, zihinde canlandırma egzersizleri, sporcu ebeveynliği yaklaşımları, etkili antrenör-sporcu iletişimi, konsantrasyon gelişimi, stres yönetimi ve öfke kontrolü konularında önemli bilgiler aktardı. Program, Belemir Çik’e takdim edilen teşekkür plaketi sonrasında son buldu.
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen, Spor Psikoloğu Belemir Çik’in sunum yaptığı “Psikolojik Destek ve Antrenör Gelişimi” semineri yoğun katılımla gerçekleşti. Başkan Sezer seminerde yaptığı konuşmada; “Başarı kazanmak birinci olmak demek değildir. Ne pahasına olursa olsun kazanmak değildir. Burada centilmenlik ve fair play kurallarına uyarak, dürüstçe mücadele ederek kazanmak bizi gururlandırır ve sevindirir” dedi.

Gölcük Belediyesi Spor Birimi, antrenörlerin gelişimine önemli katkı sunacak bir seminer düzenledi. Seminere konuşmacı olarak konusunda uzman bir isim olan Spor Psikoloğu Belemir Çik katılırken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, antrenörler ve sporcular katıldı. 

BELEDİYESPOR BÜNYEMİZDE 2 BİNİN ÜZERİNDE SPORCU VAR
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada; “Gölcük’ün adının sanatla, kültürle, sporla durulmasını istiyoruz diye söyledik. Sağ olsun sizlerin destekleriyle sporcu kardeşlerimiz, göğsümüzü kabartmaya, iftihar vesilesi olmaya devam ediyorlar. Pek çok farklı branşta sporcularımız hem il düzeyinde hem de ülke çapında büyük başarılara imza atıp bizleri gururlandırıyorlar. İlçemizde amatör ve profesyonel olmak üzere pek çok takımımız bulunuyor. Bunun yanında belediyemizin bünyesinde de amatör branşlarda 2 binin üzerinde sporcumuz var. Ben hepsine başarılar diliyorum” dedi. 

“SPORCULARIMIZA DÜRÜSTÇE MÜCADELE ETMEYİ ÖĞRETMELİYİZ”
Başkan Sezer konuşmasının devamında ise, “Türkiye çapında başarı kazanıldığı zaman iftihar duyduğumuzu söyledik. Başarı kazanmak birinci olmak demek değildir. Ne pahasına olursa olsun kazanmak değildir. Burada centilmenlik ve fair play kurallarına uyarak, dürüstçe mücadele ederek kazanmak bizi gururlandırır ve sevindirir. Biz gençlerimize, sporcularımıza dürüstçe, mertçe mücadele etmeyi ve sporun kendi ahlaki gelişimi içinde gelişmelerini teşvik etmeliyiz. Bu semirenin de bu anlamda katkı sağlayacağını düşünüyorum. Nice ülke çapında, hatta uluslararası düzeyde başarılara imza atan sporcuların sizlerin vasıtasıyla yetişmesini diliyorum. Katılımınız için de sizlere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 
BELEMİR ÇİK ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARDI
Başkan Sezer’in konuşması sonrasında Spor Psikoloğu Belemir Çik; “Doğru hedef belirleme ve hedeflere ulaşma stratejileri, duygu, düşünce ve davranış kontrolü, motivasyonu sağlama ve sürdürme, olumlu içsel konuşma egzersizleri, zihinde canlandırma egzersizleri, sporcu ebeveynliği yaklaşımları, etkili antrenör-sporcu iletişimi, konsantrasyon gelişimi, stres yönetimi ve öfke kontrolü konularında önemli bilgiler aktardı. Program, Belemir Çik’e takdim edilen teşekkür plaketi sonrasında son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.