LASTİK İŞ
ismail

PTT'DEN 179 KİŞİYE ÖDÜL

Gündem 23.10.2019 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PTT'DEN 179 KİŞİYE ÖDÜL

İzmit’te ikamet eden Kızıldeli, elektrik ve su faturasını yatırmak için PTT’nin 179. Yılı olan şanslı numara sırasını çekti, ödülün sahibi oldu.

Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 179. Yaşını kutladı. 43 bini aşkın çalışanı ve 5 bini aşkın hizmet noktası ile vatandaşlara hizmet veren PTT yıl dönümüne özel güzel bir etkinliğe imza attı. PTT Kocaeli Şubesi dün şubenden işlem yapmak için 179. Sıra numarasını alan 65 yaşında ki Nurettin Kızıldeli’ye sürpriz yaptı. İzmit’te ikamet eden Kızıldeli, elektrik ve su faturasını yatırmak için  PTT’nin 179. Yılı olan şanslı numara sırasını çekti, ödüllün sahibi oldu.  İYİ İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ Programda PTT Baş Müdürü Adnan Sert, Baş Müdür Yardımcıları Turan Gür, Adnan Yurtbaşı ve Ağa Sönmez, İzmit Merkez Şube Müdürü Recai Erkaya ve İzmit PTT Baş Müdürlük İşletme Hizmetleri Müdürü Avni Oruçlu yer aldı. Programda konuşan Baş Müdür Adnan Sert, şanslı vatandaş Nurettin Kızıldeli’yi tebrik etti. Sert, “Kocaeli’de  947 personel ve 115 iş yeri ile hizmet vermekteyiz. Bu güne özel tüm personelimizin ve halkımızın 179. Yılını kutluyoruz. İyi işler yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini arz ederim” ifadelerini kullandı. MANEVİYAT DAHA ÖNEMLİ Şanslı vatandaş Nurettin Kızıldeli ise, “Çok mutluyum. PTT’den çok memnumu. Her zaman gelip faturalarımı ödüyorum. Ben hiç şanlı bir insan değilim aslında. Gittiğim yer kuruyor. 65 senelik hayatımda ilk defa burada şanslı kişi oldum. Çok mutlu oldum. Bu duygunun maddiyatı değil, maneviyatı daha önemli. Bundan sonra da PTT’ye gelmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.
İzmit’te ikamet eden Kızıldeli, elektrik ve su faturasını yatırmak için PTT’nin 179. Yılı olan şanslı numara sırasını çekti, ödülün sahibi oldu.

Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 179. Yaşını kutladı. 43 bini aşkın çalışanı ve 5 bini aşkın hizmet noktası ile vatandaşlara hizmet veren PTT yıl dönümüne özel güzel bir etkinliğe imza attı. PTT Kocaeli Şubesi dün şubenden işlem yapmak için 179. Sıra numarasını alan 65 yaşında ki Nurettin Kızıldeli’ye sürpriz yaptı. İzmit’te ikamet eden Kızıldeli, elektrik ve su faturasını yatırmak için  PTT’nin 179. Yılı olan şanslı numara sırasını çekti, ödüllün sahibi oldu. 

İYİ İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Programda PTT Baş Müdürü Adnan Sert, Baş Müdür Yardımcıları Turan Gür, Adnan Yurtbaşı ve Ağa Sönmez, İzmit Merkez Şube Müdürü Recai Erkaya ve İzmit PTT Baş Müdürlük İşletme Hizmetleri Müdürü Avni Oruçlu yer aldı. Programda konuşan Baş Müdür Adnan Sert, şanslı vatandaş Nurettin Kızıldeli’yi tebrik etti. Sert, “Kocaeli’de  947 personel ve 115 iş yeri ile hizmet vermekteyiz. Bu güne özel tüm personelimizin ve halkımızın 179. Yılını kutluyoruz. İyi işler yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini arz ederim” ifadelerini kullandı.

MANEVİYAT DAHA ÖNEMLİ
Şanslı vatandaş Nurettin Kızıldeli ise, “Çok mutluyum. PTT’den çok memnumu. Her zaman gelip faturalarımı ödüyorum. Ben hiç şanlı bir insan değilim aslında. Gittiğim yer kuruyor. 65 senelik hayatımda ilk defa burada şanslı kişi oldum. Çok mutlu oldum. Bu duygunun maddiyatı değil, maneviyatı daha önemli. Bundan sonra da PTT’ye gelmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.