LASTİK İŞ
ismail

PTT DOLANDIRICILARINA DİKKAT!

Gündem 11.05.2016 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PTT DOLANDIRICILARINA DİKKAT!

İnternet dolandırıcılarının PTT Kargo’nun ismini kullanarak vatandaşlara sahte mailler gönderip dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bu mailleri sakın açmayın.

PTT Posta Hizmetleri’nin adını kullanan dolandırıcılar, şüphe uyandırmayacak bir yönteme imza attı. Vatandaşlara PTT Kargo’nun mail adresinden kargo takip numarasıyla ‘Kargonuz teslim edilememiştir’ başlığıyla mail atan dolandırıcılar, vatandaşların adres bilgilerini güncelleyip kargolarını alabilmeleri için ‘PTT Adres Değişikliği Formu’nu doldurmalarını istiyor. Kargonun 15 gün içinde alınmaması halinde fazladan her gün için 25 TL tazminat talep edileceğini vurgulayan dolandırıcılar, link vasıtasıyla vatandaşları form doldurmaya zorluyor. OK8687876869TR takip numaralı kargonuz 10 Mayıs 2016 adresinize teslim edilememiştir. Lütfen adres bilgilerinizi güncelleyerek kargonuzu teslim alınız. Teslimat adresi değiştirmek için Adres Değişikliği Formu dikkatlice ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Adres Değişikliği Formu Kargonuz 7 iş günü içinde almanız gerekmektedır. Fazladan her gün için PTT sizden 70TL/günlük karşılık talep etme hakkına sahip olacaktır. Gizlilik Politikası Adınız, e-posta adresiniz, sokak adresiniz ya da diğer posta adresiniz ve telefon numara(ları)nız (genel olarak "Kişisel Bilgiler") gibi kişisel olarak tanımlanabilecek bazı bilgiler toplayabiliriz. Bu nedenle bizim, Site'de pasif bir şekilde toplanan bilginin yanında, gönüllü olarak bize sağladığınız Kişisel Bilgileri nasıl topladığımızı, kullandığımızı, açıkladığımızı, yönettiğimizi ve sakladığımızı bilmeniz önemlidir. Site aracılığıyla bir sipariş verdiğinizde ya da belirli raporları ve makaleleri talep ettiğinizde, tam adınız ve adresiniz ile bazı durumlarda kredi kartı numaranız gibi finansal bilgileriniz dahil belirli Kişisel Bilgileri vermeniz talep edilir. Bu finansal bilgiler, açık bir şekilde tanımlanmış bir üçüncü taraf tarafından toplanır. Bu finansal bilgiler, üçüncü tarafın gizlilik politikasına bağlıdır, bu nedenle size o gizlilik politikasını incelemenizi öneriyoruz. Ek olarak, Site'ye kariyer olanakları ile ilgili de bilgi yollayabiliriz. Bu fırsatlarla ilgilenirseniz, başvuru yollayabilirsiniz. Başvuruları zamanında değerlendirebilmek için ciddi çaba harcıyoruz. İşe alım ile ilişkili olarak verdiğiniz Kişisel Bilgileri, sizin onayınız olmadan üçüncü taraflara dağıtmayacağız ya da onlarla paylaşmayacağız. Bu e-posta golcukajans41@gmail.com için gönderilmistir. Eğer artık ilgilenmiyorsanız haber grubu üyeliğinizi iptal edebilirsiniz
İnternet dolandırıcılarının PTT Kargo’nun ismini kullanarak vatandaşlara sahte mailler gönderip dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bu mailleri sakın açmayın.

PTT Posta Hizmetleri’nin adını kullanan dolandırıcılar, şüphe uyandırmayacak bir yönteme imza attı.

Vatandaşlara PTT Kargo’nun mail adresinden kargo takip numarasıyla ‘Kargonuz teslim edilememiştir’ başlığıyla mail atan dolandırıcılar, vatandaşların adres bilgilerini güncelleyip kargolarını alabilmeleri için ‘PTT Adres Değişikliği Formu’nu doldurmalarını istiyor. Kargonun 15 gün içinde alınmaması halinde fazladan her gün için 25 TL tazminat talep edileceğini vurgulayan dolandırıcılar, link vasıtasıyla vatandaşları form doldurmaya zorluyor.

OK8687876869TR takip numaralı kargonuz 10 Mayıs 2016 adresinize teslim edilememiştir. Lütfen adres bilgilerinizi güncelleyerek kargonuzu teslim alınız.

Teslimat adresi değiştirmek için Adres Değişikliği Formu dikkatlice ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

Adres Değişikliği Formu

Kargonuz 7 iş günü içinde almanız gerekmektedır. Fazladan her gün için PTT sizden 70TL/günlük karşılık talep etme hakkına sahip olacaktır.

Gizlilik Politikası

Adınız, e-posta adresiniz, sokak adresiniz ya da diğer posta adresiniz ve telefon numara(ları)nız (genel olarak "Kişisel Bilgiler") gibi kişisel olarak tanımlanabilecek bazı bilgiler toplayabiliriz. Bu nedenle bizim, Site'de pasif bir şekilde toplanan bilginin yanında, gönüllü olarak bize sağladığınız Kişisel Bilgileri nasıl topladığımızı, kullandığımızı, açıkladığımızı, yönettiğimizi ve sakladığımızı bilmeniz önemlidir.

Site aracılığıyla bir sipariş verdiğinizde ya da belirli raporları ve makaleleri talep ettiğinizde, tam adınız ve adresiniz ile bazı durumlarda kredi kartı numaranız gibi finansal bilgileriniz dahil belirli Kişisel Bilgileri vermeniz talep edilir. Bu finansal bilgiler, açık bir şekilde tanımlanmış bir üçüncü taraf tarafından toplanır. Bu finansal bilgiler, üçüncü tarafın gizlilik politikasına bağlıdır, bu nedenle size o gizlilik politikasını incelemenizi öneriyoruz.

Ek olarak, Site'ye kariyer olanakları ile ilgili de bilgi yollayabiliriz. Bu fırsatlarla ilgilenirseniz, başvuru yollayabilirsiniz. Başvuruları zamanında değerlendirebilmek için ciddi çaba harcıyoruz. İşe alım ile ilişkili olarak verdiğiniz Kişisel Bilgileri, sizin onayınız olmadan üçüncü taraflara dağıtmayacağız ya da onlarla paylaşmayacağız.

Bu e-posta golcukajans41@gmail.com için gönderilmistir. Eğer artık ilgilenmiyorsanız haber grubu üyeliğinizi iptal edebilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.