RABİA 4 AYDIR KAYIP

17.01.2019 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RABİA 4 AYDIR KAYIP

İzmitli Rabia Karaduman (21)’dan eylül ayından beri haber alınamıyor

İzmit Yenişehir Mahallesi Doğacan Sokak adresinde oturan Emine Karaduman ile Salih Karaduman çiftinin iki çocuğundan biri olan Rabia Karaduman, Eylül'de  “Telefonuma kontör almaya gidiyorum” diyerek çıktığı evine bir daha dönmedi. Rabia, evden ayrıldıktan birkaç ay sonra teyzesi Hatice Dönmez’i arayarak, “Ben çalışıyorum, iyiyim. 2 bin TL paraya ihtiyacım var” dedi. Teyze Dönmez ise bu isteği reddetti. Aile, Rabia’nın eve döneceği günü özlemle bekliyor. Rabia’yı görenler ya da bilgisi olanlar teyzesi Hatice Dönmez’e 0538 284 55 72 numaralı telefondan ya da annesi Emine Karaduman’a 0536 707 93 12 numaralı telefondan ulaşabilir.  
İzmitli Rabia Karaduman (21)’dan eylül ayından beri haber alınamıyor

İzmit Yenişehir Mahallesi Doğacan Sokak adresinde oturan Emine Karaduman ile Salih Karaduman çiftinin iki çocuğundan biri olan Rabia Karaduman, Eylül'de  “Telefonuma kontör almaya gidiyorum” diyerek çıktığı evine bir daha dönmedi.

Rabia, evden ayrıldıktan birkaç ay sonra teyzesi Hatice Dönmez’i arayarak, “Ben çalışıyorum, iyiyim. 2 bin TL paraya ihtiyacım var” dedi. Teyze Dönmez ise bu isteği reddetti. Aile, Rabia’nın eve döneceği günü özlemle bekliyor.

Rabia’yı görenler ya da bilgisi olanlar teyzesi Hatice Dönmez’e 0538 284 55 72 numaralı telefondan ya da annesi Emine Karaduman’a 0536 707 93 12 numaralı telefondan ulaşabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.