LASTİK İŞ
ismail

RADİYE HANIM GÖLCÜK'E GELECEK Mİ ?

Asayiş 22.04.2015 - 12:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

RADİYE HANIM GÖLCÜK'E GELECEK Mİ ?

Ak Parti'nin 7 Nisan da yapılan aday açıklamasında milletvekili aday sıralamasına 2. sırdan giren Radiye Sezer Katırcıoğlu büyük süpriz yapmıştı.

Gölcük'ten aday adayı olan ve listeye girmesine kesin gözüyle bakılan İsmail Barış liste dışında kalırken Katırcıoğlu sıralamada 2. sırada yer almış bu durum Ak PArti Gölcük teşkilatı'nda, " Radiye Hanım Gölcük'ün adayıdır"  söylemlerine neden olmuştu. 7 Nisan'ın üzerinden 15 gün geçti...Ak Parti milletvekillerinden İlyas Şeker ve Zeki Aygün Gölcük'e gelerek seçim çalışması yaptı. Gel gelelim, Gölcük'ün adayı olduğu söylenen Radiye Sezer Kantarcıoğlu'nu bugüne kadar Gölcük sokaklarında gören olmadı.  Vatandaşlar " Gölcük'ün adayı olduğu söylenen Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun Gölcük'e gelmemesi ilginç. Demek ki o da kendisini Gölcük'ün adayı olarak görmüyor" dediler. 
Ak Parti'nin 7 Nisan da yapılan aday açıklamasında milletvekili aday sıralamasına 2. sırdan giren Radiye Sezer Katırcıoğlu büyük süpriz yapmıştı.

Gölcük'ten aday adayı olan ve listeye girmesine kesin gözüyle bakılan İsmail Barış liste dışında kalırken Katırcıoğlu sıralamada 2. sırada yer almış bu durum Ak PArti Gölcük teşkilatı'nda, " Radiye Hanım Gölcük'ün adayıdır"  söylemlerine neden olmuştu.

7 Nisan'ın üzerinden 15 gün geçti...Ak Parti milletvekillerinden İlyas Şeker ve Zeki Aygün Gölcük'e gelerek seçim çalışması yaptı. Gel gelelim, Gölcük'ün adayı olduğu söylenen Radiye Sezer Kantarcıoğlu'nu bugüne kadar Gölcük sokaklarında gören olmadı. 

Vatandaşlar " Gölcük'ün adayı olduğu söylenen Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun Gölcük'e gelmemesi ilginç. Demek ki o da kendisini Gölcük'ün adayı olarak görmüyor" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.