LASTİK İŞ

RAHVAN TESİSLERİNİ İNCELEDİLER

Gölcük 30.07.2015 - 19:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

RAHVAN TESİSLERİNİ İNCELEDİLER

Gölcük Belediyesi’nin Geleneksel hale getirdiği Rahvan At Yarışları öncesi Başkan Ellibeş Tesislerde incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci de hazır bulundular.

Gölcük Yarışlara Süper Tesisleriyle Hazır   Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Rahvan At Yarışları Konaklama Merkezi, ilçemize şehir dışından gelecek olan jokeylere ve misafirlere kapılarını sonuna kadar açtı. Tesis hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Rahvan At Yarışları sahasındayız. Malumunuz bu bölgemizde geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yetiştiriciliği çok yoğun. Türkiye’nin muhtelif yerlerinde ve Gölcük’te her yıl düzenli olarak yapılmakta olan koşulara Gölcüklü vatandaşlarımız da iştirak etmekte. Bizde Gölcük’te yapmış olduğumuz At Koşusu sahasıyla Kocaeli’nin ve Türkiye’nin örnek bir sahası halinde getirdik. Ve Türkiye’deki Rahvan At Yarışlarının finali de yıllardır Gölcük’te koşulmakta. Bu bölgenin, koşu sahasının en büyük ihtiyaç birisi de uzaktan gelen yarışçılarımızın atlarının ve at sahiplerinin barınacağı mekanların eksikliğiydi. Hem atlarımızın kalabileceği,  hem de at sahiplerinin kalacakları misafirhane bitmiş durumda. İnşallah 9 Ağustos’ta koşulacak olan Türkiye finalinde atlarımızı ve gelecek misafirlerimizi bu bölgede ağırlamanın mutluluğu içerisinde olacağız” dedi.  
Gölcük Belediyesi’nin Geleneksel hale getirdiği Rahvan At Yarışları öncesi Başkan Ellibeş Tesislerde incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci de hazır bulundular.

Gölcük Yarışlara Süper Tesisleriyle Hazır  

Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Rahvan At Yarışları Konaklama Merkezi, ilçemize şehir dışından gelecek olan jokeylere ve misafirlere kapılarını sonuna kadar açtı.

Tesis hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Rahvan At Yarışları sahasındayız. Malumunuz bu bölgemizde geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yetiştiriciliği çok yoğun. Türkiye’nin muhtelif yerlerinde ve Gölcük’te her yıl düzenli olarak yapılmakta olan koşulara Gölcüklü vatandaşlarımız da iştirak etmekte. Bizde Gölcük’te yapmış olduğumuz At Koşusu sahasıyla Kocaeli’nin ve Türkiye’nin örnek bir sahası halinde getirdik. Ve Türkiye’deki Rahvan At Yarışlarının finali de yıllardır Gölcük’te koşulmakta. Bu bölgenin, koşu sahasının en büyük ihtiyaç birisi de uzaktan gelen yarışçılarımızın atlarının ve at sahiplerinin barınacağı mekanların eksikliğiydi. Hem atlarımızın kalabileceği,  hem de at sahiplerinin kalacakları misafirhane bitmiş durumda. İnşallah 9 Ağustos’ta koşulacak olan Türkiye finalinde atlarımızı ve gelecek misafirlerimizi bu bölgede ağırlamanın mutluluğu içerisinde olacağız” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.