LASTİK İŞ

Rahvan Atçılar Yemekte Buluştu

Spor 12.08.2013 - 08:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Rahvan Atçılar Yemekte Buluştu

Gölcük Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yıl içinde 3 defa tertip edilen Rahvan At yarışları bu yılda belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor.

D.dere koşusundan sonra Geleneksel 10. Gölcük Koşusu öncesinde, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in davetlisi olarak yarışmalara katılan Rahvan Atçılara, Yarışmanın 2013 yılı Ağası olan Halil Küçükyılmaz tarafından Şirinköy Mahallesi merkezinde tertip edilen yemekle ağırlandılar.    Yemeğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Küçükmeral, 2009-2010-2011-2012- ve 2013 yılları Rahvan At yarışları Ağası Halil Küçükyılmaz, Belediye Meclis Üyesi ve Rahvan At yarışları tertip komitesi Başkanı Levent Değirmenci, Gölcük Rahvan At yetiştiricileri Dernek Başkanı Osman Kalyoncu olmak üzere bu yıl 10.su düzenlenen Gölcük koşusuna katılan Rahvan atçılar ve vatandaşlar iştirak ettiler.   Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bu yılki yarışlara katılan Tüm Rahvan Atçılara Hayırlı Bayramlar diliyor,Yarışmalarda başarılar diliyor,yarışmanın en güzel şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Bu güzel birlikteliğinin pekiştirilmesine katkı veren Ağa Halil Küçükyılmaz’a da tertip etmiş olduğu yemek için teşekkür ediyorum dedi.   Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Küçükmeral, Gölcük’te yıllardır süre gelen güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini,bunda da Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in büyük destek ve katkılarının olduğunu biliyor ve kendisine tüm Rahvan Atçılar adına teşekkür ediyorum dedi.
Gölcük Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yıl içinde 3 defa tertip edilen Rahvan At yarışları bu yılda belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor.
D.dere koşusundan sonra Geleneksel 10. Gölcük Koşusu öncesinde, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in davetlisi olarak yarışmalara katılan Rahvan Atçılara, Yarışmanın 2013 yılı Ağası olan Halil Küçükyılmaz tarafından Şirinköy Mahallesi merkezinde tertip edilen yemekle ağırlandılar. 
 
Yemeğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Küçükmeral, 2009-2010-2011-2012- ve 2013 yılları Rahvan At yarışları Ağası Halil Küçükyılmaz, Belediye Meclis Üyesi ve Rahvan At yarışları tertip komitesi Başkanı Levent Değirmenci, Gölcük Rahvan At yetiştiricileri Dernek Başkanı Osman Kalyoncu olmak üzere bu yıl 10.su düzenlenen Gölcük koşusuna katılan Rahvan atçılar ve vatandaşlar iştirak ettiler.
 
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bu yılki yarışlara katılan Tüm Rahvan Atçılara Hayırlı Bayramlar diliyor,Yarışmalarda başarılar diliyor,yarışmanın en güzel şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Bu güzel birlikteliğinin pekiştirilmesine katkı veren Ağa Halil Küçükyılmaz’a da tertip etmiş olduğu yemek için teşekkür ediyorum dedi.
 
Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Küçükmeral, Gölcük’te yıllardır süre gelen güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini,bunda da Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in büyük destek ve katkılarının olduğunu biliyor ve kendisine tüm Rahvan Atçılar adına teşekkür ediyorum dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.