LASTİK İŞ
ismail

RAKAMLARLA KOCAELİ 2019 YAYINLANDI

Gündem 22.05.2019 - 18:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAKAMLARLA KOCAELİ 2019 YAYINLANDI

İlimizin sayısal verilerine ışık tutan ve arşivleyen Kocaeli Ticaret Odası’nın, her yıl birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak hazırladığı yayını ‘Rakamlarla Kocaeli’nin yeni sayısı yayımlandı. Eğitimden sağlığa, nüfustan ilimizin sosyal donatılarına kadar birçok alanda verinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı Rakamlarla Kocaeli’nin 2018 istatistiklerini içeren sayısı “Rakamlarla Kocaeli 2019” oda üyeleri başta olmak üzere tüm kentin istifadesine sunuldu.

Kocaeli Ticaret Odası’nın, referans yayını Rakamlarla Kocaeli’nin yeni sayısı yayımlandı. 2018 yılına ait tüm verilerin kapsamlı bir şekilde ele alındığı Rakamlarla Kocaeli 2019’a Kocaeli Ticaret Odası’ndan ve oda web sitesinden ulaşılabiliyor İlimizin sayısal verilerine ışık tutan ve arşivleyen Kocaeli Ticaret Odası’nın, her yıl birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak hazırladığı yayını ‘Rakamlarla Kocaeli’nin yeni sayısı yayımlandı. Eğitimden sağlığa, nüfustan ilimizin sosyal donatılarına kadar birçok alanda verinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı Rakamlarla Kocaeli’nin 2018 istatistiklerini içeren sayısı “Rakamlarla Kocaeli 2019” oda üyeleri başta olmak üzere tüm kentin istifadesine sunuldu. 25 farklı konuyu ele alan yayın, 55 farklı kurum ve kuruluşla işbirliği yapılarak hazırlandı ve ilimizle ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm verileri tek yayında birleştirdi. BAŞKAN BULUT: TÜM KENTİN İSTİFADELERİNE SUNDUK Rakamlarla Kocaeli 2019’ü tüm kentin istifadelerine sunduklarını ifade eden Kocaeli ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Türkiye için stratejik önemi olan ilimizin daha da gelişmesi ve bu gelişimin devamlılığı için ilimizin potansiyelinin ortaya konması gerekmektedir. Bu farkındalık ile Kocaeli’nin sayısal verilerine ışık tutan Odamız, birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak, titizlikle çalışarak her yıl düzenlediği yayını ‘Rakamlarla Kocaeli 2019’ adlı yayınımızı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Odamızın gelenekselleşen yayını 2018 yılı istatistiklerine ulaşabileceğiniz yayını “Rakamlarla Kocaeli 2019”a http://koto.org.tr/images/upload/d0efbe0db8d600be5212bae2bf4e898c.pdf bağlantısını tıklayarak ya da Odamızdan ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.
İlimizin sayısal verilerine ışık tutan ve arşivleyen Kocaeli Ticaret Odası’nın, her yıl birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak hazırladığı yayını ‘Rakamlarla Kocaeli’nin yeni sayısı yayımlandı. Eğitimden sağlığa, nüfustan ilimizin sosyal donatılarına kadar birçok alanda verinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı Rakamlarla Kocaeli’nin 2018 istatistiklerini içeren sayısı “Rakamlarla Kocaeli 2019” oda üyeleri başta olmak üzere tüm kentin istifadesine sunuldu.

Kocaeli Ticaret Odası’nın, referans yayını Rakamlarla Kocaeli’nin yeni sayısı yayımlandı. 2018 yılına ait tüm verilerin kapsamlı bir şekilde ele alındığı Rakamlarla Kocaeli 2019’a Kocaeli Ticaret Odası’ndan ve oda web sitesinden ulaşılabiliyor
İlimizin sayısal verilerine ışık tutan ve arşivleyen Kocaeli Ticaret Odası’nın, her yıl birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak hazırladığı yayını ‘Rakamlarla Kocaeli’nin yeni sayısı yayımlandı. Eğitimden sağlığa, nüfustan ilimizin sosyal donatılarına kadar birçok alanda verinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı Rakamlarla Kocaeli’nin 2018 istatistiklerini içeren sayısı “Rakamlarla Kocaeli 2019” oda üyeleri başta olmak üzere tüm kentin istifadesine sunuldu. 25 farklı konuyu ele alan yayın, 55 farklı kurum ve kuruluşla işbirliği yapılarak hazırlandı ve ilimizle ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm verileri tek yayında birleştirdi.
BAŞKAN BULUT: TÜM KENTİN İSTİFADELERİNE SUNDUK
Rakamlarla Kocaeli 2019’ü tüm kentin istifadelerine sunduklarını ifade eden Kocaeli ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Türkiye için stratejik önemi olan ilimizin daha da gelişmesi ve bu gelişimin devamlılığı için ilimizin potansiyelinin ortaya konması gerekmektedir. Bu farkındalık ile Kocaeli’nin sayısal verilerine ışık tutan Odamız, birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yaparak, titizlikle çalışarak her yıl düzenlediği yayını ‘Rakamlarla Kocaeli 2019’ adlı yayınımızı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Odamızın gelenekselleşen yayını 2018 yılı istatistiklerine ulaşabileceğiniz yayını “Rakamlarla Kocaeli 2019”a http://koto.org.tr/images/upload/d0efbe0db8d600be5212bae2bf4e898c.pdf bağlantısını tıklayarak ya da Odamızdan ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.