LASTİK İŞ
ismail

RAKİBİMİZ DARICA GENÇLER BİRLİĞİ

20.09.2019 - 23:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAKİBİMİZ DARICA GENÇLER BİRLİĞİ

TFF 3.Lig’de mücadele eden ve ilk 3 haftayı 3 puan ile kapatan Gölcükspor, şehrimiz takımlarından Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

 Bu karşılaşma saat 16:00’da başlayacak ve maçı hakem Mehmet Terece yönetecek. İki takımın arasında oynanan son 10 maçta ev sahibi Darıca Gençlerbirliği 6 maçı galibiyetle kapatırken, Gölcüksporu 2 maçtan galibiyetle ayrılabildi. Taraflar 2 maçtan ise beraberlikle ayrıldılar. GÖLCÜKSPOR UMUTLU   Bu sezona çok iyi başlayamayan, sahasında oynadığı iki maçtan da mağlup ayrılan Gölcükspor, ilk puanları Bayrampaşaspor deplasmanında almıştı. Kırmızı-Siyahlı ekip, yarın da kent derbisinde karşılaşacağı Darıca GB karşısında sahaya galibiyet için çıkacak, geçen haftaki yenilgiyi telafi etmeye çalışacak. Kırmızı-Siyahlı ekipte, sakatlığı bulunan Sercan Bıyıklı’nın oynamayacağı öğrenildi. Yeni transfer Oktay Pop’un ise bu maçta ilk on birde sahaya çıkması bekleniyor. 
TFF 3.Lig’de mücadele eden ve ilk 3 haftayı 3 puan ile kapatan Gölcükspor, şehrimiz takımlarından Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

 Bu karşılaşma saat 16:00’da başlayacak ve maçı hakem Mehmet Terece yönetecek.
İki takımın arasında oynanan son 10 maçta ev sahibi Darıca Gençlerbirliği 6 maçı galibiyetle kapatırken, Gölcüksporu 2 maçtan galibiyetle ayrılabildi. Taraflar 2 maçtan ise beraberlikle ayrıldılar.

GÖLCÜKSPOR UMUTLU 

 Bu sezona çok iyi başlayamayan, sahasında oynadığı iki maçtan da mağlup ayrılan Gölcükspor, ilk puanları Bayrampaşaspor deplasmanında almıştı. Kırmızı-Siyahlı ekip, yarın da kent derbisinde karşılaşacağı Darıca GB karşısında sahaya galibiyet için çıkacak, geçen haftaki yenilgiyi telafi etmeye çalışacak. Kırmızı-Siyahlı ekipte, sakatlığı bulunan Sercan Bıyıklı’nın oynamayacağı öğrenildi. Yeni transfer Oktay Pop’un ise bu maçta ilk on birde sahaya çıkması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.