RAKİPLERİ BELLİ OLUYOR !

Spor 08.07.2019 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAKİPLERİ BELLİ OLUYOR !

Kocaelspor'un da bulunduğu aralarında bulunduğu 2. Lg ve 3. Lg takımlarının bu sezon oynayacakları maçları belrlemek çn TFF tarafından kura çekm tarh açıklandı.

2019-2020 TFF 2 ve 3. Lig kura çekimi 10 Temmuz Çarşamba günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Kocaelispor, Gölcükspor, Darıcaspor,Belediye Derncespor'un rakipleri belli olacak. Düşenler ve çıkanlar Bölgesel Amatör Lig’de rakiplerini saf dışı bırakan Somaspor, Modafen, Kelkit Hürriyetspor, 68 Aksaray Belediyespor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Yozgatspor 1959, Belediye Derincespor, Ağrı 1970 ve 1877 Alemdağspor, TFF 3. Lig’in yeni ekipleri oldu. Belediye Bu takımların dışında TFF 2. Lig’den düşen Fethiyespor, Tokatspor, Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa, Manisaspor ve Gaziantepspor da gelecek yıl TFF 3. Lig’de yer alacak. TFF 3. Lig’e veda eden Gebzespor, Körfezspor, Bergama Belediyespor, Alibeyköyspor, Adıyaman 1954, 1461 Trabzon, Bağcılar ve Bucaspor gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesini sürdürecek
Kocaelspor'un da bulunduğu aralarında bulunduğu 2. Lg ve 3. Lg takımlarının bu sezon oynayacakları maçları belrlemek çn TFF tarafından kura çekm tarh açıklandı.

2019-2020 TFF 2 ve 3. Lig kura çekimi 10 Temmuz Çarşamba günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Kocaelispor, Gölcükspor, Darıcaspor,Belediye Derncespor'un rakipleri belli olacak.

Düşenler ve çıkanlar Bölgesel Amatör Lig’de rakiplerini saf dışı bırakan Somaspor, Modafen, Kelkit Hürriyetspor, 68 Aksaray Belediyespor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Yozgatspor 1959, Belediye Derincespor, Ağrı 1970 ve 1877 Alemdağspor, TFF 3. Lig’in yeni ekipleri oldu. Belediye Bu takımların dışında TFF 2. Lig’den düşen Fethiyespor, Tokatspor, Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa, Manisaspor ve Gaziantepspor da gelecek yıl TFF 3. Lig’de yer alacak.

TFF 3. Lig’e veda eden Gebzespor, Körfezspor, Bergama Belediyespor, Alibeyköyspor, Adıyaman 1954, 1461 Trabzon, Bağcılar ve Bucaspor gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesini sürdürecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.