LASTİK İŞ

RALLİ HEYECANI BAŞLIYOR !

Spor 20.08.2015 - 21:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

RALLİ HEYECANI BAŞLIYOR !

Kocaeli’nde, 21-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında motorsporları heyecanı yaşanacak

Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi kapsamındaki ilk etkinlik olan Ford Roadshow 2015 Kocaeli Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black Co-Drive Aktivitesi, 21 Ağustos Cuma günü saat 14:00-20:00 arasında Bulvar Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı’nda gerçekleşecek. Co-Drive etkinliği kapsamında Castrol Ford Team Türkiye’nin şampiyon pilotları Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu’nun pilotajında Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black ile katılımcılara özel sürüş heyecanı yaşatılılacak. Nihat Sırdar’ın canlı yayını ile keyifli bir gün geçirilecek etkinlikte, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda liderliklerini sürdüren takım pilotları imza dağıtacak ve motorsporları meraklıları ile fotoğraf çektirecekler.   Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi 22-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında otomobil motorsporları tutkunlarını bir araya getirecek. Rallinin start seremonisi, 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00’de Outlet Center İzmit’te gerçekleştirilecek.
Kocaeli’nde, 21-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında motorsporları heyecanı yaşanacak

Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi kapsamındaki ilk etkinlik olan Ford Roadshow 2015 Kocaeli Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black Co-Drive Aktivitesi, 21 Ağustos Cuma günü saat 14:00-20:00 arasında Bulvar Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı’nda gerçekleşecek. Co-Drive etkinliği kapsamında Castrol Ford Team Türkiye’nin şampiyon pilotları Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu’nun pilotajında Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black ile katılımcılara özel sürüş heyecanı yaşatılılacak. Nihat Sırdar’ın canlı yayını ile keyifli bir gün geçirilecek etkinlikte, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda liderliklerini sürdüren takım pilotları imza dağıtacak ve motorsporları meraklıları ile fotoğraf çektirecekler.

 

Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi 22-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında otomobil motorsporları tutkunlarını bir araya getirecek. Rallinin start seremonisi, 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00’de Outlet Center İzmit’te gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.