LASTİK İŞ
ismail

RAMAZAN DEMİR'E SEFER GÖREV EMRİ

14.09.2017 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAMAZAN DEMİR'E SEFER GÖREV EMRİ

Bir insan da ancak bu kadar şans olur! Kim derseniz bu şanslı! Kişi. Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, genç arkadaşımız Ramazan Demir.  Bu Ramazan Demir gerçekten çok şanslı! 2 Ekim'de Çanakkale Gelibolu 2. Ordu Komutanlığı'nın düzenleyeceği planlı tatbikatına, koskoca ilimizde bir tek kendisine Sefer Görev Emri çıktı. Askerliğini 2007'e 4 tertip Ankara Mamak'ta Komutan Şoförü Bakım Çavuşu olarak yapan Sevgili Ramazan, kendisine çıkan piyango nedeniyle 11 gün daha askerlik yapacak.  Bugünlerde harıl harıl askerlik hazırlıkları yapan Ramazan Demir, 11 gün boyunca Çanakkale Gelibolu'da kalacak olan Ramazan Demir, etrafındaki yakın dostlarına, “Ulan bendeki şansa baki koca Kocaeli'nden sefer görev emri çıkan tek insan benim” demekten yakınıyormuş.  Ancak sevgili Ramazan Demir'in arkadaşlarından tek ricası var. O da Asker uğurlaması istemiyor. Eee haksız da sayılmaz, zaten Ramazan için 2007'de bu iş yapılmıştı. Tekrarına gerek yok. Bindirelim Efe Tur'a gitsin gelsin.  Neyse bizde Ramazan Demir'e, 11 günlük Sefer Görev Emrinde başarılar dileyelim. 11 sayılı gün çabuk geçer Ramazan. Güle Güle Git Güle Güle Gel...

Bir insan da ancak bu kadar şans olur! Kim derseniz bu şanslı! Kişi. Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, genç arkadaşımız Ramazan Demir. 
Bu Ramazan Demir gerçekten çok şanslı! 2 Ekim'de Çanakkale Gelibolu 2. Ordu Komutanlığı'nın düzenleyeceği planlı tatbikatına, koskoca ilimizde bir tek kendisine Sefer Görev Emri çıktı.
Askerliğini 2007'e 4 tertip Ankara Mamak'ta Komutan Şoförü Bakım Çavuşu olarak yapan Sevgili Ramazan, kendisine çıkan piyango nedeniyle 11 gün daha askerlik yapacak. 
Bugünlerde harıl harıl askerlik hazırlıkları yapan Ramazan Demir, 11 gün boyunca Çanakkale Gelibolu'da kalacak olan Ramazan Demir, etrafındaki yakın dostlarına, “Ulan bendeki şansa baki koca Kocaeli'nden sefer görev emri çıkan tek insan benim” demekten yakınıyormuş. 
Ancak sevgili Ramazan Demir'in arkadaşlarından tek ricası var. O da Asker uğurlaması istemiyor. Eee haksız da sayılmaz, zaten Ramazan için 2007'de bu iş yapılmıştı. Tekrarına gerek yok. Bindirelim Efe Tur'a gitsin gelsin. 
Neyse bizde Ramazan Demir'e, 11 günlük Sefer Görev Emrinde başarılar dileyelim. 11 sayılı gün çabuk geçer Ramazan. Güle Güle Git Güle Güle Gel...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.