LASTİK İŞ
ismail

RAMAZAN PROGRAMLARINA BÜYÜK İLGİ

Gölcük 27.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAMAZAN PROGRAMLARINA BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Hafta sonu düzenlenen Yazlık, Değirmendere ve Çiftlik Mahallesindeki programlar da Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de yer alırken, Değirmendere sahilde düzenlenen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da katıldı. Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yazlık, Değirmendere ve Çiftlik Mahallesinde gerçekleşen Ramazan etkinliğinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılan mahalle sakinleri ile sohbet ederek Ramazan ayının ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu ifade etti. 7'DEN 70'E BÜYÜK İLGİ Programlara Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Etkinliğe 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kurulan sahnede Hacivat ve Karagöz gösterileri ile çocuklar doyasıya eğlendi.  Program Sema Gösterileri ve ilahiler ile son buldu.
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Hafta sonu düzenlenen Yazlık, Değirmendere ve Çiftlik Mahallesindeki programlar da Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de yer alırken, Değirmendere sahilde düzenlenen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da katıldı.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yazlık, Değirmendere ve Çiftlik Mahallesinde gerçekleşen Ramazan etkinliğinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılan mahalle sakinleri ile sohbet ederek Ramazan ayının ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu ifade etti.

7'DEN 70'E BÜYÜK İLGİ

Programlara Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayı da vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Etkinliğe 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kurulan sahnede Hacivat ve Karagöz gösterileri ile çocuklar doyasıya eğlendi.  Program Sema Gösterileri ve ilahiler ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.