RAMİZ HOCA KIZI ŞEYMA'YI EVLENDİRİYOR

01.08.2019 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAMİZ HOCA KIZI ŞEYMA'YI EVLENDİRİYOR

İlimiz ve ilçemiz spor camiasının yakından tanıdığı, Kocaelispor ve Gölcükspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Ramiz Soydaş, biricik kızı Şeyma'yı evlendirecek olmanın heyecanını yaşıyor. Soydaş, cumartesi akşamı gerçekleşecek olan düğün öncesinde, davetiye dağıtım işlerine devam ediyor.   RAMİZ HOCADAN DOSTLARINA AÇIK DAVET İlçemiz Değirmendere sakinlerinden, Kocaelispor ve Gölcükspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Ramiz Soydaş, biricik kızı Şeyma'yı evlendirecek olmanın heyecanını yaşıyor. Filiz ve Ramiz Soydaş'ın Tekstil Mühendisi olan Zarif kızları Şeyma ile Saliha ve Sururi çiftinin yakışıklı oğulları Bankacı Lokman Akyar, 3 Ağustos Cumartesi günü, saat 19.00 da Ulaşlı Saklı Göl Tesisleri'nde düzenlenecek olan düğün töreni ile evliler kervanına katılacaklar.Soydaş, cumartesi akşamı gerçekleşecek olan düğün öncesinde, davetiye dağıtım işlerine devam ederken, ulaşamadığı ya da davetiye bırakmadığı tüm gönül dostlarını, kızı Şeyma'nın düğün törenine davet etti.      

İlimiz ve ilçemiz spor camiasının yakından tanıdığı, Kocaelispor ve Gölcükspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Ramiz Soydaş, biricik kızı Şeyma'yı evlendirecek olmanın heyecanını yaşıyor. Soydaş, cumartesi akşamı gerçekleşecek olan düğün öncesinde, davetiye dağıtım işlerine devam ediyor.

 

RAMİZ HOCADAN DOSTLARINA AÇIK DAVET

İlçemiz Değirmendere sakinlerinden, Kocaelispor ve Gölcükspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Ramiz Soydaş, biricik kızı Şeyma'yı evlendirecek olmanın heyecanını yaşıyor. Filiz ve Ramiz Soydaş'ın Tekstil Mühendisi olan Zarif kızları Şeyma ile Saliha ve Sururi çiftinin yakışıklı oğulları Bankacı Lokman Akyar, 3 Ağustos Cumartesi günü, saat 19.00 da Ulaşlı Saklı Göl Tesisleri'nde düzenlenecek olan düğün töreni ile evliler kervanına katılacaklar.Soydaş, cumartesi akşamı gerçekleşecek olan düğün öncesinde, davetiye dağıtım işlerine devam ederken, ulaşamadığı ya da davetiye bırakmadığı tüm gönül dostlarını, kızı Şeyma'nın düğün törenine davet etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.