LASTİK İŞ

RAMİZ SOYDAŞ OĞLU YAVUZ'U EVLENDİRİYOR

13.09.2017 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAMİZ SOYDAŞ OĞLU YAVUZ'U EVLENDİRİYOR

Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, bugünlerde oğlu Yavuz'u evlendirecek olmanın tatlı bir heyecanını yaşıyor. Bir yandan görev yaptığı Gölcükspor Teknik Direktörlüğü görevini sürdüren, bir yandan da düğün işleri ile uğraşmaya vakit ayırmaya çalışan Ramiz Hoca, sizin alayacağınız bugünlerde oldukça yoğun.  Behice ve Ramazan Baz çiftinin güzel kızları Öznur ile Filiz ve Ramiz Soydaş çiftinin yakışıklı oğlu Yavuz, 17 Eylül Pazar akşamı Değirmendere Kültür Merkezi'nde yapılacak olan düğün töreni ile evliler kervanına katılacaklar.  Yalnız Ramiz Hoca'nın Mantar Pano ekibinden bir ricası var. Yoğun antrenman programı ve davetiye dağıtımı nedeniyle, unutabileceği dostlarının gönül oymamasını rica eden ve herkesi oğlu Yavuz'un düğüne beklediğini ifade etti.  Bizde Ramiz Hoca'nın ricasını Soydaş ailesinin yakınlarına iletelim. Pazar akşamı dünya evine girecek olan Öznur ile Yavuz'a, mutluluklar diliyor, dünür olacak olan. Baz ve Soydaş ailelerini tebrik ediyoruz. 

Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, bugünlerde oğlu Yavuz'u evlendirecek olmanın tatlı bir heyecanını yaşıyor. Bir yandan görev yaptığı Gölcükspor Teknik Direktörlüğü görevini sürdüren, bir yandan da düğün işleri ile uğraşmaya vakit ayırmaya çalışan Ramiz Hoca, sizin alayacağınız bugünlerde oldukça yoğun. 
Behice ve Ramazan Baz çiftinin güzel kızları Öznur ile Filiz ve Ramiz Soydaş çiftinin yakışıklı oğlu Yavuz, 17 Eylül Pazar akşamı Değirmendere Kültür Merkezi'nde yapılacak olan düğün töreni ile evliler kervanına katılacaklar. 
Yalnız Ramiz Hoca'nın Mantar Pano ekibinden bir ricası var. Yoğun antrenman programı ve davetiye dağıtımı nedeniyle, unutabileceği dostlarının gönül oymamasını rica eden ve herkesi oğlu Yavuz'un düğüne beklediğini ifade etti. 
Bizde Ramiz Hoca'nın ricasını Soydaş ailesinin yakınlarına iletelim.
Pazar akşamı dünya evine girecek olan Öznur ile Yavuz'a, mutluluklar diliyor, dünür olacak olan. Baz ve Soydaş ailelerini tebrik ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.