RAMİZ SOYDAŞ OĞLUNU EVLENDİRDİ

19.09.2017 - 09:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RAMİZ SOYDAŞ OĞLUNU EVLENDİRDİ

Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, önceki akşam oğlu Yavuz'u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Değirmendere Kültür Merkezi'nde düzenlenen rüya gibi törenle dünya evine giren, Öznur ve Yavuz Soydaş çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Behice ve Ramazan Baz çiftinin güzel kızları Öznur ile Filiz ve Ramiz Soydaş çiftinin yakışıklı oğlu Yavuz'u bu mutlu günlerinde, Gölcükspor camiası Ramiz Hocayı yalnız bırakmadı. GÖLCÜKSPOR CAMİASI DÜĞÜNDE  Behice ve Ramazan Baz çiftinin güzel kızları Öznur ile Filiz ve Ramiz Soydaş çiftinin yakışıklı oğlu Yavuz'u bu mutlu günlerinde, Gölcükspor camiası Ramiz Hocayı yalnız bırakmadı. Değirmendere Kültür Merkezi'nde düzenlenen düğüne, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, kırmızı-siyahlı futbolculardan bazıları, Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Kocaelispor Kulübü eski başkanlarından Muammer Çelik ile çok sayıda Gölcüklü, Ramiz Hoıca'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gelin ve Damadın anne babaları, tüm konukları kapıda karşılayarak, yakından ilgilendiler. Baz ve Soydaş ailelelerinin yakınları, tam kadro düğünde yer alarak, Öznur ve Yavuz'u, hayatlarının en mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Rüya gibi törenle dünya evine giren, Öznur ve Yavuz Soydaş çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Öznur ve Yavuz çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.   Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, önceki akşam oğlu Yavuz'u evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Değirmendere Kültür Merkezi'nde düzenlenen rüya gibi törenle dünya evine giren, Öznur ve Yavuz Soydaş çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Behice ve Ramazan Baz çiftinin güzel kızları Öznur ile Filiz ve Ramiz Soydaş çiftinin yakışıklı oğlu Yavuz'u bu mutlu günlerinde, Gölcükspor camiası Ramiz Hocayı yalnız bırakmadı.
GÖLCÜKSPOR CAMİASI DÜĞÜNDE 
Behice ve Ramazan Baz çiftinin güzel kızları Öznur ile Filiz ve Ramiz Soydaş çiftinin yakışıklı oğlu Yavuz'u bu mutlu günlerinde, Gölcükspor camiası Ramiz Hocayı yalnız bırakmadı. Değirmendere Kültür Merkezi'nde düzenlenen düğüne, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, kırmızı-siyahlı futbolculardan bazıları, Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Kocaelispor Kulübü eski başkanlarından Muammer Çelik ile çok sayıda Gölcüklü, Ramiz Hoıca'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gelin ve Damadın anne babaları, tüm konukları kapıda karşılayarak, yakından ilgilendiler. Baz ve Soydaş ailelelerinin yakınları, tam kadro düğünde yer alarak, Öznur ve Yavuz'u, hayatlarının en mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Rüya gibi törenle dünya evine giren, Öznur ve Yavuz Soydaş çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Öznur ve Yavuz çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.