REFAH PARTİSİ YARIN DİLEKÇESİNİ VERİYOR

Asayiş 22.11.2018 - 19:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

REFAH PARTİSİ YARIN DİLEKÇESİNİ VERİYOR

Fatih Erbakan’ın kuracağı partinin Gölcük İlçe Başkanı olacak olan Yaşar Ergun partinin kuruluşu ile ilgili gazetemize bilgi verdi.

Ergun “Fatih Erbakan’ın kuracağı yeni parti için yarın, Ankara Hacı Bayram camiinde cuma namazı kıldıktan sonra toplu halde cami dışında dua edilecek. Cuma namazı Sonrası Yeni Refah Partisi genel Başkanı Fatih Erbakan konuşmasının ardından eski Bakanlardan Sacit Günbey başkanlığında kurucular kurulundan bir heyetle İçişleri bakanlığına kuruluş dilekçesiyle müracaat  edilecek.  Partimizin kurucular kurulunda Kocaeli’den Yücel Mollaismailoğlu, Mehmet Aras, Hüseyin kuçukkeskin, A.Şükrü Bayraktar Bulunmakta.  Asıl önemli olan Sultan Abdülhamid Han'ın torunu Kayıhan Osmanoğlu da sürpriz isim olarak kurucular kurulunda yer almıştır. Biz de kuruluş gününde Gölcük olarak teşkilat mensupları heyetimiz ilçemizi temsil edeceğiz. YENİDEN REFAH PARTİMİZ Gölcüğümüze ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Ülkemizin böyle sıkıntılı bir döneminde ikinci Refah partimize çok büyük ihtiyaç olduğunu görüyoruz
Fatih Erbakan’ın kuracağı partinin Gölcük İlçe Başkanı olacak olan Yaşar Ergun partinin kuruluşu ile ilgili gazetemize bilgi verdi.

Ergun “Fatih Erbakan’ın kuracağı yeni parti için yarın, Ankara Hacı Bayram camiinde cuma namazı kıldıktan sonra toplu halde cami dışında dua edilecek.

Cuma namazı Sonrası Yeni Refah Partisi genel Başkanı Fatih Erbakan konuşmasının ardından eski Bakanlardan Sacit Günbey başkanlığında kurucular kurulundan bir heyetle İçişleri bakanlığına kuruluş dilekçesiyle müracaat  edilecek. 
Partimizin kurucular kurulunda Kocaeli’den Yücel Mollaismailoğlu, Mehmet Aras, Hüseyin kuçukkeskin, A.Şükrü Bayraktar Bulunmakta. 

Asıl önemli olan Sultan Abdülhamid Han'ın torunu Kayıhan Osmanoğlu da sürpriz isim olarak kurucular kurulunda yer almıştır. Biz de kuruluş gününde Gölcük olarak teşkilat mensupları heyetimiz ilçemizi temsil edeceğiz.
YENİDEN REFAH PARTİMİZ Gölcüğümüze ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Ülkemizin böyle sıkıntılı bir döneminde ikinci Refah partimize çok büyük ihtiyaç olduğunu görüyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.