LASTİK İŞ
ismail

REFAH PARTİSİNDE KONGRE HEYECANI

Asayiş 24.03.2019 - 12:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

REFAH PARTİSİNDE KONGRE HEYECANI

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ 1. İl Kongresi Çalışmaları büyük bir heyecanla devam ediyor.

İl Başkanı Mehmet ARAS:  “Yeniden Refah Partisi olarak 10 ilçemizin kongresini büyük bir heyecanla tamamladık. 14 Nisan Pazar günü saat 15:00 da Atatürk Kapalı Spor Salonunda Genel Başkanımız Dr.Fatih ERBAKAN beyin katılımı ile MilYENİDEN li Görüşün İktidara yürüyüşünün işaret fişeği olacak Kocaeli İl Kongremize tüm Kocaeli halkını davet ediyoruz” dedi. Aras; “ Yenide Refah Partisi Kocaeli Teşkilatları bir günde ilimizdeki 7 ilçenin kongresini yaparak Türk Siyasi Tarihinde bir rekor kırmıştır” dedi. “Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü ile gerçekleşen kongrelerimizde seçilen tüm İlçe Başkanlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum”dedi. Aras; “Kongremizin ilimiz ve ülkemiz siyasetine yön verecek büyük bir katılımla gerçekleşeceğine hiç bir şüphemiz yoktur” dedi. “İlçe teşkilatlarımızın büyük bir coşku ile hazırlandığı kongremiz partimize iltihaklarla süprizlere açık olduğunu belirtti.” 5 Mayıs’da Ankara’da gerçekleştireceğimiz 1. Olağan Büyük Kongremize İlimizden 40 otobüsle katılım sağlayacağız” dedi.  
Yeniden Refah Partisi KOCAELİ 1. İl Kongresi Çalışmaları büyük bir heyecanla devam ediyor.

İl Başkanı Mehmet ARAS:  “Yeniden Refah Partisi olarak 10 ilçemizin kongresini büyük bir heyecanla tamamladık. 14 Nisan Pazar günü saat 15:00 da Atatürk Kapalı Spor Salonunda Genel Başkanımız Dr.Fatih ERBAKAN beyin katılımı ile MilYENİDEN li Görüşün İktidara yürüyüşünün işaret fişeği olacak Kocaeli İl Kongremize tüm Kocaeli halkını davet ediyoruz” dedi.

Aras; “ Yenide Refah Partisi Kocaeli Teşkilatları bir günde ilimizdeki 7 ilçenin kongresini yaparak Türk Siyasi Tarihinde bir rekor kırmıştır” dedi. “Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü ile gerçekleşen kongrelerimizde seçilen tüm İlçe Başkanlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum”dedi.

Aras; “Kongremizin ilimiz ve ülkemiz siyasetine yön verecek büyük bir katılımla gerçekleşeceğine hiç bir şüphemiz yoktur” dedi. “İlçe teşkilatlarımızın büyük bir coşku ile hazırlandığı kongremiz partimize iltihaklarla süprizlere açık olduğunu belirtti.”

5 Mayıs’da Ankara’da gerçekleştireceğimiz 1. Olağan Büyük Kongremize İlimizden 40 otobüsle katılım sağlayacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.