LASTİK İŞ
ismail

REFERANDUM TARİHİ 16 NİSAN

Asayiş 09.02.2017 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

REFERANDUM TARİHİ 16 NİSAN

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Referandum tarihi 16 Nisan olarak görünüyor" dedi.

Bozdağ'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle: Kirli bir kampanya yürütülüyor, biz halkımıza bu konuyu doğru bir şekilde anlatacağız. 'Hayır' kampanyasını yürütenler AK Parti'nin içine yönelik de hesap yapıyor. CUMHURBAŞKANINA MECLİSİ FESHETME YETKİSİ VERİLMİYOR Cumhurbaşkanının KHK'larla halkı yöneteceği de abartılı bir çarpıtma. Cumhurbaşkanına meclisi feshetme yetkisi verilmiyor. Halkın gözüne baka baka yalan söyleniyor. MHP'liler (Genel Başkan Devlet) Bahçeli'nin etrafında kenetlenerek gerekli cevabı verdiler. Bu değişiklik paketi Türkiye'nin sıçrama yapması için oldukça önemlidir. CHP AYM'ye başvurabilir zaten alışkanlıkları böyle. Halka sorulacak bir konuda AYM'ye gitmek siyasi etiğe uymaz.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Referandum tarihi 16 Nisan olarak görünüyor" dedi.

Bozdağ'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Kirli bir kampanya yürütülüyor, biz halkımıza bu konuyu doğru bir şekilde anlatacağız. 'Hayır' kampanyasını yürütenler AK Parti'nin içine yönelik de hesap yapıyor.

CUMHURBAŞKANINA MECLİSİ FESHETME YETKİSİ VERİLMİYOR

Cumhurbaşkanının KHK'larla halkı yöneteceği de abartılı bir çarpıtma. Cumhurbaşkanına meclisi feshetme yetkisi verilmiyor. Halkın gözüne baka baka yalan söyleniyor.

MHP'liler (Genel Başkan Devlet) Bahçeli'nin etrafında kenetlenerek gerekli cevabı verdiler. Bu değişiklik paketi Türkiye'nin sıçrama yapması için oldukça önemlidir.

CHP AYM'ye başvurabilir zaten alışkanlıkları böyle. Halka sorulacak bir konuda AYM'ye gitmek siyasi etiğe uymaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.