LASTİK İŞ
ismail

REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE SIKI DENETİM !

14.06.2020 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE SIKI DENETİM !

Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü görevine yeni başlayan Caferi Tayyar Mert göreve hızlı başladı. Mert, göreve başlar başlamaz ilçemizdeki rehabilitasyon merkezlerini mercek altına aldı..

Özel gereksinimli bireylerin eğitimine yönelik olarak hizmet veren ve eğitim verdikleri her öğrenci için devletten ödenek alan rehabilitasyon merkezleri denetlemeye alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Caferi Tayyar Mert, göreve başlar başlamaz ilçemizde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerini masaya yatırdı. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, özellikle kayıtlarda öğrenci olarak görünen ancak gerçekte okullara gelip gitmeyen, kağıt üzerinde kayıtlı gösterileren öğrencilerle ilgili araştırma başlattı. Başlatılan araştırma sonucunda bir rehabiltasyon merkezi hakkında da işlem başlatıldığı öne sürüldü..
Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü görevine yeni başlayan Caferi Tayyar Mert göreve hızlı başladı. Mert, göreve başlar başlamaz ilçemizdeki rehabilitasyon merkezlerini mercek altına aldı..

Özel gereksinimli bireylerin eğitimine yönelik olarak hizmet veren ve eğitim verdikleri her öğrenci için devletten ödenek alan rehabilitasyon merkezleri denetlemeye alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Caferi Tayyar Mert, göreve başlar başlamaz ilçemizde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerini masaya yatırdı.

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, özellikle kayıtlarda öğrenci olarak görünen ancak gerçekte okullara gelip gitmeyen, kağıt üzerinde kayıtlı gösterileren öğrencilerle ilgili araştırma başlattı.

Başlatılan araştırma sonucunda bir rehabiltasyon merkezi hakkında da işlem başlatıldığı öne sürüldü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.