LASTİK İŞ

REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRILDI

27.04.2015 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda 290.500 ziyaretçiyle rekor kırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında bu yıl 4.’sünü düzenlediği Eğitim ve Eğlence Fuarı, bu yıl rekor katılımla kapandı. ‘’Spor ve Sağlıklı Yaşam’’ temalı fuarı bu yıl tam 290.500 kişi ziyaret etti. 7’den 77’ye herkese hitap eden fuarı son gün 89.763 kişi dolaştı.   REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRILDI 23-26 Nisan tarihleri arasında 44 ülkeden 1.100 çocuğun katılımıyla gerçekleşen fuarın ilk günü de rekorla başlamıştı. İlk gün gerçekleşen 88 bin ziyaretçiyle fuarın bir günde en çok katılım rekoru kırılmıştı. Son gün ise iki rekor birden katıldı. 26 Nisan Pazar günü çocuğuyla büyüğüyle 89.763 ziyaretçi fuarı ziyaret etti. Toplamda ise 290.500 ziyaretçi rakamına ulaşıldı. Geçen yıl bu rakam 227.166 ziyaretçi olmuştu.   SENEYE YENİDEN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE Fuarda düzenlenen etkinlikleri izlemek için çevre illerden gelen vatandaşlar, böyle bir coşkuyu ve böyle bir kalabalığı hiçbir fuarda görmediklerini söyledi. Çocuklarıyla saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirdiklerini ifade eden anne babalar,  özellikle ‘’Spor ve Sağlıklı Yaşam’’ temasının işlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fuarı ziyaret edenler ‘’seneye yeniden görüşmek’’ dilekleriyle alandan ayrıldı.   SUPER CHILDREN CİRCUS Fuarın son gününde Büyük Sahne’de iki gösteri birden vardı. İlk olarak Rusya’dan gelen Super Children Circus sahne aldı. Çocuklardan oluşan sirk, izleyenlere keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı. Çocuklar ve büyükler, yaklaşık 1 saat boyunca gönüllerince eğlendi.   KAPANIŞI AREF YAPTI Fuarın kapanışını ise herkesin Yetenek Sizsiniz’den tanıdığı Aref yaptı. Aref’in sihirli dünyası, izleyenleri hayran bıraktı. Seyircileri de gösterisine dahil eden Aref’in kaşıkları bükmesi hayretle izlendi. Seyircilerin aklından tuttuğu rakamları bilen, gösteri sırasında seçilen kartı ve yazıyı çok önceden bir kağıda yazmış olan Aref beğeni topladı. Büyük Sahne’yi tıklım tıklım dolduran seyircilerin son gösteride ise yürekleri ağızlarına geldi. Kolları seyirciler tarafından sımsıkı bağlanan Aref, yanan bir ipin bulunduğu ölüm kapanından 60 saniye içinde kurtuldu. Aref, programın sonunda seyircilerle selfie çekti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda 290.500 ziyaretçiyle rekor kırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında bu yıl 4.’sünü düzenlediği Eğitim ve Eğlence Fuarı, bu yıl rekor katılımla kapandı. ‘’Spor ve Sağlıklı Yaşam’’ temalı fuarı bu yıl tam 290.500 kişi ziyaret etti. 7’den 77’ye herkese hitap eden fuarı son gün 89.763 kişi dolaştı.

 

REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRILDI

23-26 Nisan tarihleri arasında 44 ülkeden 1.100 çocuğun katılımıyla gerçekleşen fuarın ilk günü de rekorla başlamıştı. İlk gün gerçekleşen 88 bin ziyaretçiyle fuarın bir günde en çok katılım rekoru kırılmıştı. Son gün ise iki rekor birden katıldı. 26 Nisan Pazar günü çocuğuyla büyüğüyle 89.763 ziyaretçi fuarı ziyaret etti. Toplamda ise 290.500 ziyaretçi rakamına ulaşıldı. Geçen yıl bu rakam 227.166 ziyaretçi olmuştu.

 

SENEYE YENİDEN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

Fuarda düzenlenen etkinlikleri izlemek için çevre illerden gelen vatandaşlar, böyle bir coşkuyu ve böyle bir kalabalığı hiçbir fuarda görmediklerini söyledi. Çocuklarıyla saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirdiklerini ifade eden anne babalar,  özellikle ‘’Spor ve Sağlıklı Yaşam’’ temasının işlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fuarı ziyaret edenler ‘’seneye yeniden görüşmek’’ dilekleriyle alandan ayrıldı.

 

SUPER CHILDREN CİRCUS

Fuarın son gününde Büyük Sahne’de iki gösteri birden vardı. İlk olarak Rusya’dan gelen Super Children Circus sahne aldı. Çocuklardan oluşan sirk, izleyenlere keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı. Çocuklar ve büyükler, yaklaşık 1 saat boyunca gönüllerince eğlendi.

 

KAPANIŞI AREF YAPTI

Fuarın kapanışını ise herkesin Yetenek Sizsiniz’den tanıdığı Aref yaptı. Aref’in sihirli dünyası, izleyenleri hayran bıraktı. Seyircileri de gösterisine dahil eden Aref’in kaşıkları bükmesi hayretle izlendi. Seyircilerin aklından tuttuğu rakamları bilen, gösteri sırasında seçilen kartı ve yazıyı çok önceden bir kağıda yazmış olan Aref beğeni topladı. Büyük Sahne’yi tıklım tıklım dolduran seyircilerin son gösteride ise yürekleri ağızlarına geldi. Kolları seyirciler tarafından sımsıkı bağlanan Aref, yanan bir ipin bulunduğu ölüm kapanından 60 saniye içinde kurtuldu. Aref, programın sonunda seyircilerle selfie çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.