LASTİK İŞ

RESİM KURSUNA BÜYÜK İLGİ

29.12.2017 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RESİM KURSUNA BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölmek kursları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, Ressam Banu Devrim tarafından gerçekleştirilen Resim kursuna yoğun ilgi.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölmek kursları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, Ressam Banu Devrim tarafından gerçekleştirilen Resim kursuna Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu, İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan tarafından ziyarette bulunuldu. Ziyaret sonrasında Banu Devrim ve kursiyerlerinin hazırlamış olduğu resimler büyük beğeni topladı. Karikatürist Yaşar Tosun ve Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mine Can'ın da katılmış olduğu program sanatsal faaliyetlerle ilgili sohbet eşliğinde devam etti.
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölmek kursları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, Ressam Banu Devrim tarafından gerçekleştirilen Resim kursuna yoğun ilgi.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölmek kursları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, Ressam Banu Devrim tarafından gerçekleştirilen Resim kursuna Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu, İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan tarafından ziyarette bulunuldu.

Ziyaret sonrasında Banu Devrim ve kursiyerlerinin hazırlamış olduğu resimler büyük beğeni topladı. Karikatürist Yaşar Tosun ve Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mine Can'ın da katılmış olduğu program sanatsal faaliyetlerle ilgili sohbet eşliğinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.