RİTA'NIN KATİLİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

27.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RİTA'NIN KATİLİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, Alman Rita Darı Winkler'i öldürüp, cesedini evin bodrumuna gömdüğü iddia edilen Ali Kemal Seyhan, müebbet hapse mahkum edildi.

10 Mart 2016 yılında Yalova’nın Çınarcık ilçesinde sevgilisi olduğu iddia edilen Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'i (39) sırtından vuran ve daha sonra bacaklarını kesip bir varile koyduktan sonra Halıdere'de bir dükkanın temeline varille gömerek üzerine beton döken Ali Kemal Seyhan ve ona yardım eden kardeşi Hüseyin Muharrem Seyhan davasında karar açıklandı. Silivri Cezaevin'de tutuklu bulunan sanıklar ise davaya SEGBİS sistemi ile cezaevinden katıldı. Mahkeme heyeti Rita Darı Winkler'i öldüren Ali Kemal Seyhan’ı adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Aynı davada adam öldürmeye yardım ve yataklık yapma suçlaması ile yargılanan Hüseyin Muharrem Seyhan ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak tutuklu bulunduğu süre göz önünde tutularak tahliyesine karar verildi.
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, Alman Rita Darı Winkler'i öldürüp, cesedini evin bodrumuna gömdüğü iddia edilen Ali Kemal Seyhan, müebbet hapse mahkum edildi.

10 Mart 2016 yılında Yalova’nın Çınarcık ilçesinde sevgilisi olduğu iddia edilen Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'i (39) sırtından vuran ve daha sonra bacaklarını kesip bir varile koyduktan sonra Halıdere'de bir dükkanın temeline varille gömerek üzerine beton döken Ali Kemal Seyhan ve ona yardım eden kardeşi Hüseyin Muharrem Seyhan davasında karar açıklandı.

Silivri Cezaevin'de tutuklu bulunan sanıklar ise davaya SEGBİS sistemi ile cezaevinden katıldı. Mahkeme heyeti Rita Darı Winkler'i öldüren Ali Kemal Seyhan’ı adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Aynı davada adam öldürmeye yardım ve yataklık yapma suçlaması ile yargılanan Hüseyin Muharrem Seyhan ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak tutuklu bulunduğu süre göz önünde tutularak tahliyesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.