RİZE'DE TRABZON'A YÜZEREK KAÇAN DANA KESİLMEKTEN KURTULDU

Gündem 27.08.2018 - 20:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RİZE'DE TRABZON'A YÜZEREK KAÇAN DANA KESİLMEKTEN KURTULDU

İyilik hareketi AHBAP'ın kurucusu ve rockçı Haluk Levent, Kurban Bayramı'Nın 1. gününde Rize'den denize atlayıp, yüzerek Trabzon'a ulaşan danayı satın aldıklarını açıkladı.

Kurban Bayramı’nın en ilginç haberi, kesilmek üzereyken Rize’den kaçarak denize atlayan ve iki gün boyunca yüzerek Trabzon’a ulaşan danaydı… Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılan dana sahibi Metin Yalçın’a teslim edilmişti. Yalçın, bugün “Bu olanlardan sonra hayvanın kesmeye kimsenin gönlü razı gelmez. 3 gün suda kaldı, o kadar yüzdü. Şimdi ahırda ona iyi bakmaya çalışıyoruz” açıklamasını yapmıştı. ALMAYI DÜŞÜNDÜKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI Danayla ilgili iki gün önce açıklama yapan Levent, hayvanı satın almaya niyetli olduğunu söylemişti. Levent, Twitter’dan yaptığı açıklamada danayı satın aldıklarını ve yarın İzmir Kemalpaşa’daki çiftliğe göndereceklerini açıkladı.
İyilik hareketi AHBAP'ın kurucusu ve rockçı Haluk Levent, Kurban Bayramı'Nın 1. gününde Rize'den denize atlayıp, yüzerek Trabzon'a ulaşan danayı satın aldıklarını açıkladı.

Kurban Bayramı’nın en ilginç haberi, kesilmek üzereyken Rize’den kaçarak denize atlayan ve iki gün boyunca yüzerek Trabzon’a ulaşan danaydı…

Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılan dana sahibi Metin Yalçın’a teslim edilmişti. Yalçın, bugün “Bu olanlardan sonra hayvanın kesmeye kimsenin gönlü razı gelmez. 3 gün suda kaldı, o kadar yüzdü. Şimdi ahırda ona iyi bakmaya çalışıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

ALMAYI DÜŞÜNDÜKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Danayla ilgili iki gün önce açıklama yapan Levent, hayvanı satın almaya niyetli olduğunu söylemişti.

Levent, Twitter’dan yaptığı açıklamada danayı satın aldıklarını ve yarın İzmir Kemalpaşa’daki çiftliğe göndereceklerini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.