RİZELİ KARDEŞLER BALIK 26 YILDIR HİZMET VERİYOR

Ekonomi 11.07.2019 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RİZELİ KARDEŞLER BALIK 26 YILDIR HİZMET VERİYOR

26 yıl önce Gölcük Merkez Mahallesi Adnan Menderes iş merkezinde 4 ortakla kurulan Rizeli Kardeşler Balık Resteurant ve balık satış reyonu kaliteli ve hijyenle Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Rizeli Kardeşler Balık Resteurant ve balık satış reyonu 1993 yılında Mehmet Ali Kurtuluş, Osman Balcı, Mehmet Balcı ve Muhittin Kurtuluş tarafından Gölcük Merkez Mahallesi Adnan Menderes İş Merkezinde kuruldu. Kuruluşundan bu güne kadar halka kaliteli, hijyenle hizmet verirken sezonda 16 kişi istihdam ediyor. Sezon sonrasında ise 6 personelle hizmetleri devam ediyorlar. Resteurant olarak tüm balık yemek çeşitleri ve balık çorbaları ile halkın damak tadına hitap ediyorlar. Yaptığı hizmetleri ile ilgili açıklama yapan kurum sorumlusu Samet Balcı; “ kurumumuz 26 yıl önce burada faaliyete geçti. Kaliteli ve hijyenle hizmet vermesinden dolayı müşterilerimize iyi bir hizmet sunmaya devam ediyor. Bu hizmetlerimiz bundan sonrada en iyi şekilde devam edecektir. Buradaki amacımız müşterilerimizin damak tadına hitap etmektir. Bunu da çok iyi bir şekilde gerçekleştirdik. İşletmemizde aynı zamanda balık satış reyonumuz vardır. Bize gelen balık taze ve günlüktür. Reyonumuza gelen balıklar gün içinde tüketiyoruz. Ayrıca çok çeşitli salatamızda var” dedi. Müşterileri ile ilgili açıklama yapan şef Hüseyin Kurtuluş; “26 yıllık bir süreç içerisinde biz personeller olarak müşterilerimiz ile oluşturduğumuz diyalog ile bir aile gibi olduk. Bizim de amacımız müşterilerimize öncelikle güven vermek ve memnun olarak ayrılmasını sağlamaktır. Hem Resteurantta hem de Balık Satış Reyonumuzda müşteri memnuniyetini çok iyi bir şekilde elimizde tutmuş olduk” şeklinde konuştu. Fahri Haner  
26 yıl önce Gölcük Merkez Mahallesi Adnan Menderes iş merkezinde 4 ortakla kurulan Rizeli Kardeşler Balık Resteurant ve balık satış reyonu kaliteli ve hijyenle Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Rizeli Kardeşler Balık Resteurant ve balık satış reyonu 1993 yılında Mehmet Ali Kurtuluş, Osman Balcı, Mehmet Balcı ve Muhittin Kurtuluş tarafından Gölcük Merkez Mahallesi Adnan Menderes İş Merkezinde kuruldu. Kuruluşundan bu güne kadar halka kaliteli, hijyenle hizmet verirken sezonda 16 kişi istihdam ediyor. Sezon sonrasında ise 6 personelle hizmetleri devam ediyorlar. Resteurant olarak tüm balık yemek çeşitleri ve balık çorbaları ile halkın damak tadına hitap ediyorlar. Yaptığı hizmetleri ile ilgili açıklama yapan kurum sorumlusu Samet Balcı; “ kurumumuz 26 yıl önce burada faaliyete geçti. Kaliteli ve hijyenle hizmet vermesinden dolayı müşterilerimize iyi bir hizmet sunmaya devam ediyor.

Bu hizmetlerimiz bundan sonrada en iyi şekilde devam edecektir. Buradaki amacımız müşterilerimizin damak tadına hitap etmektir. Bunu da çok iyi bir şekilde gerçekleştirdik. İşletmemizde aynı zamanda balık satış reyonumuz vardır. Bize gelen balık taze ve günlüktür. Reyonumuza gelen balıklar gün içinde tüketiyoruz. Ayrıca çok çeşitli salatamızda var” dedi. Müşterileri ile ilgili açıklama yapan şef Hüseyin Kurtuluş; “26 yıllık bir süreç içerisinde biz personeller olarak müşterilerimiz ile oluşturduğumuz diyalog ile bir aile gibi olduk. Bizim de amacımız müşterilerimize öncelikle güven vermek ve memnun olarak ayrılmasını sağlamaktır. Hem Resteurantta hem de Balık Satış Reyonumuzda müşteri memnuniyetini çok iyi bir şekilde elimizde tutmuş olduk” şeklinde konuştu.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.