LASTİK İŞ
ismail

ROMAN ÇALIŞTAYI KOCAELİ'DE YAPILDI

Gündem 13.01.2020 - 13:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ROMAN ÇALIŞTAYI KOCAELİ'DE YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de bulunan Roman sivil toplum kuruluşlarının katılımının sağlandığı çalıştay düzeledi

Roman vatandaşların eğitimden sağlığa, istihdamdan barınma sorununa kadar yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik strateji belgesinin ikinci aşama eylem planına ilişkin Cumhurbaşkanlığı genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgenin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Otel’de Kocaeli’de bulunan tüm roman sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile çalıştay gerçekleştirdi.   GENİŞ KATILIM Çalıştaya, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, daire başkanları, İŞKUR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü’nden temsilciler ve roman sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Çalıştayda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.   “SORUNLARIN FARKINDAYIZ” Çalıştayda konuşan Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz “Cumhurbaşkanımızın roman vatandaşlarımız konusuna olan hassasiyetlerini biliyorum. Biz, Roman vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları yakından takip ediyoruz. Bu sorunların ortadan kaldırılması için çalışmalar yapıyoruz. Bunun en somut örneği Roman vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi Eylem Planı’dır” açıklamasında bulundu.   GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ Konuşmanın ardından toplantıya katılan il müdürleri Roman vatandaşlarımızla alakalı olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Sonrasında katılımcıların yaşadıkları sorunlar kendilerinden dinlendi. Karşılıklı olarak sorunların çözümü noktasında çalışmalar başlatıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de bulunan Roman sivil toplum kuruluşlarının katılımının sağlandığı çalıştay düzeledi

Roman vatandaşların eğitimden sağlığa, istihdamdan barınma sorununa kadar yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik strateji belgesinin ikinci aşama eylem planına ilişkin Cumhurbaşkanlığı genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgenin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Otel’de Kocaeli’de bulunan tüm roman sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile çalıştay gerçekleştirdi.

 

GENİŞ KATILIM

Çalıştaya, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, daire başkanları, İŞKUR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü’nden temsilciler ve roman sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Çalıştayda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

 

“SORUNLARIN FARKINDAYIZ”

Çalıştayda konuşan Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz “Cumhurbaşkanımızın roman vatandaşlarımız konusuna olan hassasiyetlerini biliyorum. Biz, Roman vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları yakından takip ediyoruz. Bu sorunların ortadan kaldırılması için çalışmalar yapıyoruz. Bunun en somut örneği Roman vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi Eylem Planı’dır” açıklamasında bulundu.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Konuşmanın ardından toplantıya katılan il müdürleri Roman vatandaşlarımızla alakalı olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Sonrasında katılımcıların yaşadıkları sorunlar kendilerinden dinlendi. Karşılıklı olarak sorunların çözümü noktasında çalışmalar başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.