LASTİK İŞ

ROTTERDAM İLKOKULUNDAN KUTLU DOĞUM KUTLAMASI

Eğitim 24.04.2017 - 13:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ROTTERDAM İLKOKULUNDAN KUTLU DOĞUM KUTLAMASI

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları Rotterdam İlkokulunun Kazıklı Kervansaray'da gerçekleştirmiş olduğu programla başladı. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapmış olduğu konuşmada: İçinde bulunduğumuz hafta alemlere rahmet olarak gönderilen kutlu Nebi'nin dünyaya teşriflerinin yani “kutlu bir doğumun” haftasıdır. İnsanlığın insanlıktan çıktığı bir dönemde risalet görevini yüklenen kutlu peygamberin mesajları her çağda olduğu gibi günümüzde de karşılığını bulmaktadır. İnsana insan olduğu için değer veren; renk, dil, cinsiyet ayrımı yapmadan bir tarağın dişleri gibi eşit gören Hz. Peygamber'in çağrısı tüm zamanlara ve mekânlaradır. “İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de gerçekten iman etmiş olmazsınız.” diyen kutlu Nebi'nin sevgi ikliminde bir ve beraber nefes almaya ne kadar da ihtiyacımız var? İslam alemi olarak koşulsuz, amasız ve ön yargılardan uzak bir şekilde birbirimizi sevmeye ne denli muhtacız? “ Hep birlikte Allah'ın ipine sımsıkı yapışın, bölünüp parçalanmayın.” diyen yüce Rabbim'in ilahi ikazının önemini millet olarak kavramalı, aramızdaki kardeşlik hukukunu pekiştirmeli, bu yılki Kutlu Doğum Haftası'nın teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu ” vurgusuna uygun yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle yüce Nebi'nin doğumunun gerçekleştiği “Kutlu Doğum Haftası” nı kutlar, insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.” dedi.
Kutlu Doğum Haftası kutlamaları Rotterdam İlkokulunun Kazıklı Kervansaray'da gerçekleştirmiş olduğu programla başladı. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapmış olduğu konuşmada:
İçinde bulunduğumuz hafta alemlere rahmet olarak gönderilen kutlu Nebi'nin dünyaya teşriflerinin yani “kutlu bir doğumun” haftasıdır.
İnsanlığın insanlıktan çıktığı bir dönemde risalet görevini yüklenen kutlu peygamberin mesajları her çağda olduğu gibi günümüzde de karşılığını bulmaktadır. İnsana insan olduğu için değer veren; renk, dil, cinsiyet ayrımı yapmadan bir tarağın dişleri gibi eşit gören Hz. Peygamber'in çağrısı tüm zamanlara ve mekânlaradır.
“İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de gerçekten iman etmiş olmazsınız.” diyen kutlu Nebi'nin sevgi ikliminde bir ve beraber nefes almaya ne kadar da ihtiyacımız var? İslam alemi olarak koşulsuz, amasız ve ön yargılardan uzak bir şekilde birbirimizi sevmeye ne denli muhtacız?
“ Hep birlikte Allah'ın ipine sımsıkı yapışın, bölünüp parçalanmayın.” diyen yüce Rabbim'in ilahi ikazının önemini millet olarak kavramalı, aramızdaki kardeşlik hukukunu pekiştirmeli, bu yılki Kutlu Doğum Haftası'nın teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu ” vurgusuna uygun yaşamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle yüce Nebi'nin doğumunun gerçekleştiği “Kutlu Doğum Haftası” nı kutlar, insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.