RUS MÜHİMMAT SANDIKLARI KIYIYA VURDU

Gündem 07.05.2017 - 17:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

RUS MÜHİMMAT SANDIKLARI KIYIYA VURDU

Karadeniz'de 27 Nisan'da kaza yaptıktan sonra batan Rus askeri gemisine ait olduğu tahmin edilen 2 mühimmat sandığı bulundu

Alınan bilgiye göre, Sakarya Kaynarca Başoğlu Karaboğaz sahilinde balık tutan vatandaşlar, kıyıya 2 sandığın vurduğunu gördü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, çalışma yaptı. Ekipler, 2 sandığın içerisinde mühimmat bulunduğunu belirledi. Sanıkların ve mühimmatların üzerinde Kiril alfabesi ile sayı ve yazıların olduğu tespit edildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile sandıklar içindekilerle birlikte incelenmek üzere bomba imha uzmanlarına gönderildi.   KOCAELİ'YE DE ULAŞABİLİR Olay İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişi açıklarında 27 Nisan'da Rus askeri gemisi ile canlı hayvan taşıyan bir gemi çarpışmış, Rus askeri gemisi, mürettebat kurtarıldıktan bir süre sonra batmıştı. Sakarya'ya kadar ulaşan mühimmat sandıklarından Kocaeli'nin Karadeniz kıyılarına da vurmuş olabileceği tahmin ediliyor. 
Karadeniz'de 27 Nisan'da kaza yaptıktan sonra batan Rus askeri gemisine ait olduğu tahmin edilen 2 mühimmat sandığı bulundu

Alınan bilgiye göre, Sakarya Kaynarca Başoğlu Karaboğaz sahilinde balık tutan vatandaşlar, kıyıya 2 sandığın vurduğunu gördü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, çalışma yaptı. Ekipler, 2 sandığın içerisinde mühimmat bulunduğunu belirledi. Sanıkların ve mühimmatların üzerinde Kiril alfabesi ile sayı ve yazıların olduğu tespit edildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile sandıklar içindekilerle birlikte incelenmek üzere bomba imha uzmanlarına gönderildi.  
KOCAELİ'YE DE ULAŞABİLİR
Olay İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişi açıklarında 27 Nisan'da Rus askeri gemisi ile canlı hayvan taşıyan bir gemi çarpışmış, Rus askeri gemisi, mürettebat kurtarıldıktan bir süre sonra batmıştı. Sakarya'ya kadar ulaşan mühimmat sandıklarından Kocaeli'nin Karadeniz kıyılarına da vurmuş olabileceği tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.