SICAK ÇAY BİZDEN HELAL KAZANÇ SİZDEN

Gölcük 30.12.2016 - 10:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SICAK ÇAY BİZDEN HELAL KAZANÇ SİZDEN

Bu yılki eğitim ve öğretim yılında Değerler Eğitimi kapsamında Gölcük Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin projeleri olan “Helal Para Kazanmak Sizden, Sıcak Çaylar Bizde” kapsamında pazarcı esnaflarına çay ikram ettiler.

Gölcük Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Bülent Aktaş ve 4. Sınıf öğretmeni ve öğrencileri velileriyle birlikte önceki gün Gölcük’ün en büyük pazarı olan Çarşamba pazarında ders konusu olan “Helal Para Kazanmak sizden, Sıcak çaylar bizden” dediler ve pazarcı esnafına giderek çayları ikram ettiler. Esnafların içi ısındı Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin Çarşamba pazarında yapılan ders konusu ile ilgili pazarcı esnafına soğuk havada sıcak çay ikram ederken öğrencilere teşekkürler ederken başarı dileklerinde bulundu. Öğrenciler yardımlaşmayı ve helal kazancı öğreniyorlar Okul müdürü Bülent Aktaş, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bu proje ile çocuklarımızın para kazanmanın helal yönden olması, alın terinin önemini kavrayacaktır, ileride yaşantılarını kazanırken helal kazanmanın önemini bilip harama el uzatmadan geçimlerini sağlayacaklardır” dedi.
Bu yılki eğitim ve öğretim yılında Değerler Eğitimi kapsamında Gölcük Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin projeleri olan “Helal Para Kazanmak Sizden, Sıcak Çaylar Bizde” kapsamında pazarcı esnaflarına çay ikram ettiler.

Gölcük Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Bülent Aktaş ve 4. Sınıf öğretmeni ve öğrencileri velileriyle birlikte önceki gün Gölcük’ün en büyük pazarı olan Çarşamba pazarında ders konusu olan “Helal Para Kazanmak sizden, Sıcak çaylar bizden” dediler ve pazarcı esnafına giderek çayları ikram ettiler.

Esnafların içi ısındı

Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin Çarşamba pazarında yapılan ders konusu ile ilgili pazarcı esnafına soğuk havada sıcak çay ikram ederken öğrencilere teşekkürler ederken başarı dileklerinde bulundu.

Öğrenciler yardımlaşmayı ve helal kazancı öğreniyorlar

Okul müdürü Bülent Aktaş, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bu proje ile çocuklarımızın para kazanmanın helal yönden olması, alın terinin önemini kavrayacaktır, ileride yaşantılarını kazanırken helal kazanmanın önemini bilip harama el uzatmadan geçimlerini sağlayacaklardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.