SIFIR ATIK PROJESİ GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE DEVAM EDİYOR

Gölcük 30.06.2018 - 09:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SIFIR ATIK PROJESİ GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi “Sıfır Atık Projesi” Kapsamında çalışmalarını devam ettiriyor.

Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılıp Türkiye genelinde hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi çalışmaları, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde titizlikle yürütülüyor. Bu kapsamda hastanenin tüm servis ve birimlerine atıkları kaynağından doğru ayrıştırmak amacıyla Gölcük Belediyesinin işbirliğiyle atık toplama kutuları dağıtıldı. Böylece; İsrafın önlenmesi, doğal kaynaklarımızın daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrılarak geri dönüşüme kazandırılması noktasında mevcut sistem oluşturulması sağlanmıştır. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; hasta, hasta yakınlarımız ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere herkesi geri dönüşümde farkındalık oluşturmak amacıyla bu önemli projeye destek vermeye davet ediyoruz, ayrıca destekleri için Gölcük Belediyesine çok teşekkür ederiz, dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi “Sıfır Atık Projesi” Kapsamında çalışmalarını devam ettiriyor.

Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılıp Türkiye genelinde hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi çalışmaları, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde titizlikle yürütülüyor. Bu kapsamda hastanenin tüm servis ve birimlerine atıkları kaynağından doğru ayrıştırmak amacıyla Gölcük Belediyesinin işbirliğiyle atık toplama kutuları dağıtıldı. Böylece; İsrafın önlenmesi, doğal kaynaklarımızın daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrılarak geri dönüşüme kazandırılması noktasında mevcut sistem oluşturulması sağlanmıştır.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; hasta, hasta yakınlarımız ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere herkesi geri dönüşümde farkındalık oluşturmak amacıyla bu önemli projeye destek vermeye davet ediyoruz, ayrıca destekleri için Gölcük Belediyesine çok teşekkür ederiz, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.