LASTİK İŞ
ismail

SINIR KAPILARINI AÇTIK !

Gündem 28.02.2020 - 06:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SINIR KAPILARINI AÇTIK !

İdlib'deki alçak saldırının ardından mültecilere Avrupa kapılarının açılmasıyla birlikte, Avrupa'ya yoğun göçmen akını başladı.

Avrupa'ya geçiş yapmak için halihazırda bekleyen çok sayıda mülteci için kapılar açıldı. Türkiye'nin kara ya da deniz yoluyla mültecilerin Avrupa'ya geçişlerini durdurmama kararı aldığı belirtildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "Mülteci politikamız aynıdır ama ortada bir durum var, artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz" açıklamasında bulundu.
İdlib'deki alçak saldırının ardından mültecilere Avrupa kapılarının açılmasıyla birlikte, Avrupa'ya yoğun göçmen akını başladı.

Avrupa'ya geçiş yapmak için halihazırda bekleyen çok sayıda  için kapılar açıldı. 'nin kara ya da deniz yoluyla mültecilerin Avrupa'ya geçişlerini durdurmama kararı aldığı belirtildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "Mülteci politikamız aynıdır ama ortada bir durum var, artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.