LASTİK İŞ

SIRF TİYATRO 10. SEZONUNU KUTLUYOR

09.07.2016 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SIRF TİYATRO 10. SEZONUNU KUTLUYOR

İlimizin Özel Tiyatrolarından SIRF TİYATRO ,2007 yılında başladığı gösterimlerine 2016-2017 sezonu ile birlikte 10 yılını kutlayacak.

10 yıla bir çok oyun sığdıran ekip , aynı zamanda eğitim ve sosyal projelere de adını sıkça duyuruyor.Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet CİNEMRE' " 10 yıl önce başlattığımız bu serüven her geçen gün daha büyük bir ivme sağlayarak devam etti.Her zaman yaptığımız işin daha iyisini yapmaya çalıştık.Ama daha çok yapacak işimiz var.Geçtiğimiz dönemlerde İstanbul ,Samsun , Bursa , Eskişehir , Ankara ,Yalova ,Sakarya da oyunlarımızı sahneledik.İsteğimiz oyunlarımızı Artık Türkiye'nin her bölgesinde sahnelemek ve SIRF TİYATRO'yu bir sanat merkezi haline dönüştürmek. Halkımız desteği ile hedeflerimize İnşaAllah Ulaşacağız"Dedi.     SIRF TİYATRO yeni sezonun başlaması ile birlikte 10. yıl kapsamında bir GALA ile seyircilerine  teşekkür edecek.MEHMET CİNEMRE'" GALA da büyük süprizler olacak" dedi.SIRF TİYATRO yeni sezon oyun provalarına Ramazan ayı etkinliklerinin bitimiyle hemen başladı.
İlimizin Özel Tiyatrolarından SIRF TİYATRO ,2007 yılında başladığı gösterimlerine 2016-2017 sezonu ile birlikte 10 yılını kutlayacak.

10 yıla bir çok oyun sığdıran ekip , aynı zamanda eğitim ve sosyal projelere de adını sıkça duyuruyor.Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet CİNEMRE' " 10 yıl önce başlattığımız bu serüven her geçen gün daha büyük bir ivme sağlayarak devam etti.Her zaman yaptığımız işin daha iyisini yapmaya çalıştık.Ama daha çok yapacak işimiz var.Geçtiğimiz dönemlerde İstanbul ,Samsun , Bursa , Eskişehir , Ankara ,Yalova ,Sakarya da oyunlarımızı sahneledik.İsteğimiz oyunlarımızı Artık Türkiye'nin her bölgesinde sahnelemek ve SIRF TİYATRO'yu bir sanat merkezi haline dönüştürmek. Halkımız desteği ile hedeflerimize İnşaAllah Ulaşacağız"Dedi.
   

SIRF TİYATRO yeni sezonun başlaması ile birlikte 10. yıl kapsamında bir GALA ile seyircilerine  teşekkür edecek.MEHMET CİNEMRE'" GALA da büyük süprizler olacak" dedi.SIRF TİYATRO yeni sezon oyun provalarına Ramazan ayı etkinliklerinin bitimiyle hemen başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.