SIRF TİYATRO'DAN YOUTUBE DA ROMEO VE JULYET

27.03.2020 - 08:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SIRF TİYATRO'DAN YOUTUBE DA ROMEO VE JULYET

Sırf Tiyatro,27 MArt Dünya Tiyatrolar Günü nedeni ile Romeo ve Julyet oyununu Toutube dan sahneleyecek. Korono virüsü nedeni ile sahne sanatlarına getirilen yasak nedeni ile youtube'dan seyirci karşısına çıkacak olan Sırf Tiyatrodan şu açıklama yapıldı.

" Bizler insanı insana insanla ve insanca anlatan , tiyatro sanatını yıllardır büyük bir mutluluk ve gurur ile icra etmeye çalışan bir topluluğuz. Doksanlı yılların ortasından itibaren Gölcük'te  tiyatroyla uğraşan birkaç girişimci sanat sevdalısı gencin 2006 yılında temellerini attık."Sırf Tiyatro" ismi ile faliyetlerimizi devam ettirmekteyiz.        Bugüne kadar Yüzlerce tiyatro oyununu çocuklar ve yetişkinlere sahneledik.Tiyatro sevdalılarını kentimizde ve Türkiye’nin bir çok sahnesinde tiyatroyla buluşturduk. 50 kişilik kadromuz ile beraber büyük onur ve gururla sanatımızı icra ediyoruz.        Ne yazık ki belkide 20 yıldan beri ilk defa kentimizde 27 Mart Dünya Tiyatro Günün de sahnede olamıyoruz ve bu durumun Büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizi de etkileyen korona virüsü tehdidi nedeniyle bir süreliğine faaliyetlerimize ara verdik. Fakat inanıyoruz ki en kısa zamanda Bu musubeti de def edecek ve en kısa zamanda tekrar sahnelerdeki yerimizi alacağız.        Şu anda ülkemizde 600 civarında  tiyatro grubu mevcut. Ve bu grupların her biri imkanları dahilinde insanlarla buluşmaktadır. Bizlerde bu vesileyle tüm sanat sevdalılarının tiyatro camiasının Dünya Tiyatro Gününü kutluyoruz. Erken kapamak zorunda olduğumuz sezonumuzun yenisinde buluşmak üzere diyorum.       Öte yandan seyircilerimize şöyle bir müjdemiz de olacak. Madem seyircilerimiz salonlara gelemiyor biz onların , evde kaldığı ve kurallara uyarak sokağa çıkmadığı bu dönemde halkımızın evine misafir oluyoruz. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü akşamı saat 19:30’da YouTube sayfamızdan 2 perde komedi oyunumuz "Ferhat ile Jüluiet"i yayınlayacağız.  seyircilerimize sayfamızdaki bu komedi oyunumuza davet ediyoruz. Sağlıcakla ve sanatla Kalın"
Sırf Tiyatro,27 MArt Dünya Tiyatrolar Günü nedeni ile Romeo ve Julyet oyununu Toutube dan sahneleyecek. Korono virüsü nedeni ile sahne sanatlarına getirilen yasak nedeni ile youtube'dan seyirci karşısına çıkacak olan Sırf Tiyatrodan şu açıklama yapıldı.
" Bizler insanı insana insanla ve insanca anlatan , tiyatro sanatını yıllardır büyük bir mutluluk ve gurur ile icra etmeye çalışan bir topluluğuz. Doksanlı yılların ortasından itibaren Gölcük'te  tiyatroyla uğraşan birkaç girişimci sanat sevdalısı gencin 2006 yılında temellerini attık."Sırf Tiyatro" ismi ile faliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. 
      Bugüne kadar Yüzlerce tiyatro oyununu çocuklar ve yetişkinlere sahneledik.Tiyatro sevdalılarını kentimizde ve Türkiye’nin bir çok sahnesinde tiyatroyla buluşturduk. 50 kişilik kadromuz ile beraber büyük onur ve gururla sanatımızı icra ediyoruz. 
      Ne yazık ki belkide 20 yıldan beri ilk defa kentimizde 27 Mart Dünya Tiyatro Günün de sahnede olamıyoruz ve bu durumun Büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizi de etkileyen korona virüsü tehdidi nedeniyle bir süreliğine faaliyetlerimize ara verdik. Fakat inanıyoruz ki en kısa zamanda Bu musubeti de def edecek ve en kısa zamanda tekrar sahnelerdeki yerimizi alacağız.
       Şu anda ülkemizde 600 civarında  tiyatro grubu mevcut. Ve bu grupların her biri imkanları dahilinde insanlarla buluşmaktadır. Bizlerde bu vesileyle tüm sanat sevdalılarının tiyatro camiasının Dünya Tiyatro Gününü kutluyoruz. Erken kapamak zorunda olduğumuz sezonumuzun yenisinde buluşmak üzere diyorum.
      Öte yandan seyircilerimize şöyle bir müjdemiz de olacak. Madem seyircilerimiz salonlara gelemiyor biz onların , evde kaldığı ve kurallara uyarak sokağa çıkmadığı bu dönemde halkımızın evine misafir oluyoruz. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü akşamı saat 19:30’da YouTube sayfamızdan 2 perde komedi oyunumuz "Ferhat ile Jüluiet"i yayınlayacağız.  seyircilerimize sayfamızdaki bu komedi oyunumuza davet ediyoruz.
Sağlıcakla ve sanatla Kalın"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.