SIRMA SUDAN DEV KAMPANYA

13.09.2017 - 11:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SIRMA SUDAN DEV KAMPANYA

Malumunuz içinde bulunduğumuz yaz aylarında en çok tükketiğimiz şeylerin başında hiç kuşku yok ki, dünyanın en güzel içceği olan su gelir. Gölcük'te de su dağıtım işi ve bayiliğinin yapan pek çok isim ve firma var.  Ancak bunlardan birisi verdiği hizmet ve avantajlı kampanyaları ile ön plan çıkıyor. Bu isim ilçemizin genç müteşebbislerinden Ertan İşeri. Bir kotukta pek çok karpuz taşıyan Sevgili Ertan İşeri, şidi de yeni bir kampanyanın içine girmiş. Kulağımıza gelenlere göre, gazetemizin aynı zamanda gönül dostu olan Sevgili Ertan, Sırma Su ile yeni bir atılım içine girdi. Ertan İşeri'den Cam Damacana Sepetiyle ve pompasıyla birlikte su sipariş ederseniz 65 Lira yerine 25 liraya alabilirsiniz. Şayet eski plastik bidonu iade ederseniz bu fiyat 20 liraya düşüyor.  Doğruyu söylemek gerekirse, plastik bidon su içmektense, cam damacanadan su içmek daha sağlıklı ve daha keyifli.  Sizde Sırma Su Bayii Ertan İşeri'nin bu kampanyasını kaçırmayın. Sipariş vermek isterseniz telefonu 414 82 82...

Malumunuz içinde bulunduğumuz yaz aylarında en çok tükketiğimiz şeylerin başında hiç kuşku yok ki, dünyanın en güzel içceği olan su gelir. Gölcük'te de su dağıtım işi ve bayiliğinin yapan pek çok isim ve firma var. 
Ancak bunlardan birisi verdiği hizmet ve avantajlı kampanyaları ile ön plan çıkıyor. Bu isim ilçemizin genç müteşebbislerinden Ertan İşeri. Bir kotukta pek çok karpuz taşıyan Sevgili Ertan İşeri, şidi de yeni bir kampanyanın içine girmiş.
Kulağımıza gelenlere göre, gazetemizin aynı zamanda gönül dostu olan Sevgili Ertan, Sırma Su ile yeni bir atılım içine girdi. Ertan İşeri'den Cam Damacana Sepetiyle ve pompasıyla birlikte su sipariş ederseniz 65 Lira yerine 25 liraya alabilirsiniz. Şayet eski plastik bidonu iade ederseniz bu fiyat 20 liraya düşüyor. 
Doğruyu söylemek gerekirse, plastik bidon su içmektense, cam damacanadan su içmek daha sağlıklı ve daha keyifli. 
Sizde Sırma Su Bayii Ertan İşeri'nin bu kampanyasını kaçırmayın. Sipariş vermek isterseniz telefonu 414 82 82...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.