SIRMALAR'A BÜYÜK ONUR

28.12.2017 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SIRMALAR'A BÜYÜK ONUR

Hyundai Assan'dan Sırmalar Lojistik firmasına ödül...

Gölcük'te lojistik firması sahibi Semih-Ahmet Sırma, Hyundai Assan'dan ödül aldı. Yılın en başarılı, özverili ve sorunsuz çalışan firması olarak belirlenen Sırmalar Lojistik sahibi Semih ve Ahmet kardeşler bu günlerde emeklerinin karşılığında aldıkları ödülün gururunu yaşıyor. Sırmalar Lojistik 2006 dan beri sadece kurumsal firmalara hizmet veriyor.  Semih Sırma, ilk günden beri dürüstlükden ayrılmadan işimizi doğru yapmanın gayretindeyiz. Lojistik işlerimizin yanısıra inşaat ve taşımacılık işlerimiz de var .Tüm işlerimizde çizgimiz hep doğruluktur, gelecekte de çocuklarımıza iyi bir iş ve ticaret geçmişi bırakmayı arzu ediyoruz. Önce ahlak ve maneviyat.  Bize layık görülen bu ödülden dolayı haklı gururumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.
Hyundai Assan'dan Sırmalar Lojistik firmasına ödül...

Gölcük'te lojistik firması sahibi Semih-Ahmet Sırma, Hyundai Assan'dan ödül aldı. Yılın en başarılı, özverili ve sorunsuz çalışan firması olarak belirlenen Sırmalar Lojistik sahibi Semih ve Ahmet kardeşler bu günlerde emeklerinin karşılığında aldıkları ödülün gururunu yaşıyor.

Sırmalar Lojistik 2006 dan beri sadece kurumsal firmalara hizmet veriyor. 

Semih Sırma, ilk günden beri dürüstlükden ayrılmadan işimizi doğru yapmanın gayretindeyiz. Lojistik işlerimizin yanısıra inşaat ve taşımacılık işlerimiz de var .Tüm işlerimizde çizgimiz hep doğruluktur, gelecekte de çocuklarımıza iyi bir iş ve ticaret geçmişi bırakmayı arzu ediyoruz. Önce ahlak ve maneviyat. 

Bize layık görülen bu ödülden dolayı haklı gururumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.