LASTİK İŞ
ismail

SIRP YAZARIN ÖLÜMSÜZ ESERİ

02.03.2019 - 09:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SIRP YAZARIN ÖLÜMSÜZ ESERİ

Işıl Kasapoğlu’nun rejisörlüğünü üstlendiği, Dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic’in romanından sahneye taşınan “Profesyonel” Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sahnelendi.

Işıl Kasapoğlu'nun rejisörlüğünü üstlendiği İstanbul Devlet Tiyatrosunca sahneye taşınan 'Profesyonel' Tiyatro oyunu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yıllardır kapalı gişe oynayan tek perdelik oyun ayakta alkışlandı.   “PROFESYONEL” SDKM SAHNESİNDE Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun İstanbul’da 8 sezondur kapalı gişe oynayan oyunu “Profesyonel”, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyunun Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki ilk gösterimine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Fatih Sevdi ve vatandaşlar katıldı.   SIRP YAZARIN ÖLÜMSÜZ ESERİ “Profesyonel” dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic’in romanından sahneye taşındı. Yugoslavya’daki büyük dönüşümden önceki ve sonraki toplumsal, politik yaşamı bir entelektüelin yaşam öyküsü içinde, kara komedi türünde ve ironik bir üslupla sahneleniyor.   OYUNCU KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER “Profesyonel” adlı oyun 40 yaşlarında bir edebiyat adamı, bir sekreter ve bir gizli polisin sürprizlerle dolu soluk soluğa izlenecek hikayesini sahneye taşıyor. “Profesyonelin” oyuncu kadrosunda; Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Gülen Çehreli ve Cenap Oğuz gibi önemli isimler yer alıyor.   AYAKTA ALKIŞLANDI Tek Perdelik, 2 saat süren oyun, ilk gösteriminde Kocaelili seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. “Profesyonel” oyun sonunda seyirciler tarafında ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Kocaeli Şehir Tiyatroları, Genel Sanat Yönetmeni Fatih Sevdi, oyunculara çiçek takdim etti.  
Işıl Kasapoğlu’nun rejisörlüğünü üstlendiği, Dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic’in romanından sahneye taşınan “Profesyonel” Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sahnelendi.

Işıl Kasapoğlu'nun rejisörlüğünü üstlendiği İstanbul Devlet Tiyatrosunca sahneye taşınan 'Profesyonel' Tiyatro oyunu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yıllardır kapalı gişe oynayan tek perdelik oyun ayakta alkışlandı.

 

“PROFESYONEL” SDKM SAHNESİNDE

Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun İstanbul’da 8 sezondur kapalı gişe oynayan oyunu “Profesyonel”, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyunun Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki ilk gösterimine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Fatih Sevdi ve vatandaşlar katıldı.

 

SIRP YAZARIN ÖLÜMSÜZ ESERİ

“Profesyonel” dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic’in romanından sahneye taşındı. Yugoslavya’daki büyük dönüşümden önceki ve sonraki toplumsal, politik yaşamı bir entelektüelin yaşam öyküsü içinde, kara komedi türünde ve ironik bir üslupla sahneleniyor.

 

OYUNCU KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER

“Profesyonel” adlı oyun 40 yaşlarında bir edebiyat adamı, bir sekreter ve bir gizli polisin sürprizlerle dolu soluk soluğa izlenecek hikayesini sahneye taşıyor. “Profesyonelin” oyuncu kadrosunda; Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Gülen Çehreli ve Cenap Oğuz gibi önemli isimler yer alıyor.

 

AYAKTA ALKIŞLANDI

Tek Perdelik, 2 saat süren oyun, ilk gösteriminde Kocaelili seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. “Profesyonel” oyun sonunda seyirciler tarafında ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Kocaeli Şehir Tiyatroları, Genel Sanat Yönetmeni Fatih Sevdi, oyunculara çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.