LASTİK İŞ

SAADET ADAYINDAN ŞOK SÖZLER !

Asayiş 26.06.2018 - 10:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET ADAYINDAN ŞOK SÖZLER !

Saadet Partisi 6. sıra adayı Nihat Yıldız, seçim yenilgisinin faturasını din adamlarına çıkarttı. Yıldız " Şeytanı hatırladım" dediği paylaşımında "Ancak seçim arifesinde ortaya çıkan bir kısım din adamlarının adaletsizlikleri, iftiralara karşı sessizlikleri makam ve koltuklarını muhafaza adına çaresizlik içinde sessiz kalışları bana şeytanı hatırlattı."dedi

Gölcük Gündem isimli internet sitesinde yer alan habere göre Yıldız "Seçim arifesinde ortaya çıkan bir kısım din adamlarının adaletsizlikleri, iftiralara karşı sessizlikleri makam ve koltuklarını muhafaza adına çaresizlik içinde sessiz kalışları bana şeytanı hatırlattı." dedi. Daha önce BBP İl Başkanlığı yapan, ardından da Sadet Partisine geçerek milletvekili adayı olan Yıldız " Hakkımı Helal Etmiyorum" dediği din  adamları için şu ifadeleri kullandı.  Saadet Partisi kocaeli Milletvekili adayı Gölcüklü Nihat Yıldız sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Şartları ve standartları eşit olmayan bir seçimi daha geride bıraktık.Adaletin olmadığı ortamda adaletle yürümeye çalıştık. Sevgi dedik, kardeşlik dedik, birlik beraberlik içerisinde seçim istedik. Olmadıya neyse dedik ama hiç alışık olmadığımız iftira yalan ve hakaretlere maruz kaldık yine de ahlak dedik, maneviyat dedik, adalet dedik, kardeşlik dedik.Her şeye eyvallah dedik bizleri bağırlarına basan halkımızdan Allah razı olsun, biz onlardan razı olduk.Ancak seçim arifesinde ortaya çıkan bir kısım din adamlarının adaletsizlikleri, iftiralara karşı sessizlikleri makam ve koltuklarını muhafaza adına çaresizlik içinde sessiz kalışları bana şeytanı hatırlattı.Oysaki cuma günleri hep adalet ve iyilikden bahsedilir.Haksızlık adaletsizlik karşısında susan fetva makamlarına soruyorum siyasette;iftira ,yalan hakaret ,adaletsizlik helal mi ? Değilse siz bu kadar kul hakkı ile nasıl Hakkın huzuruna çıkacaksınız ben sizlere hakkımı helal etmiyorum.  Kocaeli milletvekili adayı olan Nihat Yıldız'nı bu sözleri ile ilimiz ya da ilçemizdeki hangi din adamlarını hedef aldığı ise anlaşılamadı. 
Saadet Partisi 6. sıra adayı Nihat Yıldız, seçim yenilgisinin faturasını din adamlarına çıkarttı. Yıldız " Şeytanı hatırladım" dediği paylaşımında "Ancak seçim arifesinde ortaya çıkan bir kısım din adamlarının adaletsizlikleri, iftiralara karşı sessizlikleri makam ve koltuklarını muhafaza adına çaresizlik içinde sessiz kalışları bana şeytanı hatırlattı."dedi

Gölcük Gündem isimli internet sitesinde yer alan habere göre Yıldız "Seçim arifesinde ortaya çıkan bir kısım din adamlarının adaletsizlikleri, iftiralara karşı sessizlikleri makam ve koltuklarını muhafaza adına çaresizlik içinde sessiz kalışları bana şeytanı hatırlattı." dedi.

Daha önce BBP İl Başkanlığı yapan, ardından da Sadet Partisine geçerek milletvekili adayı olan Yıldız " Hakkımı Helal Etmiyorum" dediği din  adamları için şu ifadeleri kullandı. 

Saadet Partisi kocaeli Milletvekili adayı Gölcüklü Nihat Yıldız sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Şartları ve standartları eşit olmayan bir seçimi daha geride bıraktık.Adaletin olmadığı ortamda adaletle yürümeye çalıştık. Sevgi dedik, kardeşlik dedik, birlik beraberlik içerisinde seçim istedik. Olmadıya neyse dedik ama hiç alışık olmadığımız iftira yalan ve hakaretlere maruz kaldık yine de ahlak dedik, maneviyat dedik, adalet dedik, kardeşlik dedik.Her şeye eyvallah dedik bizleri bağırlarına basan halkımızdan Allah razı olsun, biz onlardan razı olduk.Ancak seçim arifesinde ortaya çıkan bir kısım din adamlarının adaletsizlikleri, iftiralara karşı sessizlikleri makam ve koltuklarını muhafaza adına çaresizlik içinde sessiz kalışları bana şeytanı hatırlattı.Oysaki cuma günleri hep adalet ve iyilikden bahsedilir.Haksızlık adaletsizlik karşısında susan fetva makamlarına soruyorum siyasette;iftira ,yalan hakaret ,adaletsizlik helal mi ? Değilse siz bu kadar kul hakkı ile nasıl Hakkın huzuruna çıkacaksınız ben sizlere hakkımı helal etmiyorum. 

Kocaeli milletvekili adayı olan Nihat Yıldız'nı bu sözleri ile ilimiz ya da ilçemizdeki hangi din adamlarını hedef aldığı ise anlaşılamadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.