LASTİK İŞ

SAADET ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Asayiş 15.04.2018 - 15:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

2019 yılında yapılacak olan, yerel, genel ve başkanlık seçimlerine oldukça iddialı hazırlanan, Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı tedbiri elden bırakmıyor. SP İlçe Teşkilatı, bu anlamda, geçtiğimiz akşam ilçe binasında düzenlediği, Aylık Köy Divan Kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Eski Başbakanlardan ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kurduğu Saadet Partisi, 2019 yılında yapılacak seçimler öncesinde çalışmalarını mütevazi bir şekilde sürdürüyor. Köy temsilcilerine büyük önem veren Saadet Partisi, önceki akşam ilçe binasında, Nisan Ayı Köy Divan Kurulu toplantısını yaptı. Toplantıya, Köy temsilcilerinin yanı sıra, SP İl Başkan Vekili Nihat Yıldız, SP İl yöneticisi ve köylerden sorumlu Başkan Yardımcısı Necati Elçik ve SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız katıldı. İlçe Başkanı Yıldız, köy temsilcilerinden çalışmalarına hız vermelerini isteyerek, tedbiri de elden bırakmalarını istedi.  Başkan Yıldız, Köy temsilcilerine kesinlikle hiçbir parti ile ittifak yapılmayacağını belirterek, çalışmaların bu doğrultuda yapılaması istedi.  “KİMSEYLE İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ” İlçe Başkanı Yıldız’dan sonra söz alan, SP İl Başkan Vekili Nihat Yıldız da, “İlçe Başkanımızın ifade ettiği gibi, 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerde AK Parti dahil, hiçbir parti ile ittifak içinde olmayacağız. Yani kendi yağımızla kavrulacağız. Saadet Partisi kesinlikle bu tür işlerin girmeyecek bir partidir. Biz Milli Görüşü temsil eden bir kesimiz. Bu yüzden seçimlere kadar, elimizden geldiğince çalışacağız ve her kesimle kucaklaşacağız. İlk hedef olarak kendimize, şayet erken bir baskın seçim olmaz ise yerel seçimleri hedefledik. İnşallah Gölcük’te en iyi adayımızla yerel seçime gireceğiz. Kazanırız kaybederiz hiç önemli değil. Önemli olan Saadet Partisi’nin varlığını ve gücünü sürdürmek, Milli Görüş’ü devam ettirmek” diye konuştu.
2019 yılında yapılacak olan, yerel, genel ve başkanlık seçimlerine oldukça iddialı hazırlanan, Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı tedbiri elden bırakmıyor. SP İlçe Teşkilatı, bu anlamda, geçtiğimiz akşam ilçe binasında düzenlediği, Aylık Köy Divan Kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Eski Başbakanlardan ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kurduğu Saadet Partisi, 2019 yılında yapılacak seçimler öncesinde çalışmalarını mütevazi bir şekilde sürdürüyor. Köy temsilcilerine büyük önem veren Saadet Partisi, önceki akşam ilçe binasında, Nisan Ayı Köy Divan Kurulu toplantısını yaptı. Toplantıya, Köy temsilcilerinin yanı sıra, SP İl Başkan Vekili Nihat Yıldız, SP İl yöneticisi ve köylerden sorumlu Başkan Yardımcısı Necati Elçik ve SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız katıldı. İlçe Başkanı Yıldız, köy temsilcilerinden çalışmalarına hız vermelerini isteyerek, tedbiri de elden bırakmalarını istedi.  Başkan Yıldız, Köy temsilcilerine kesinlikle hiçbir parti ile ittifak yapılmayacağını belirterek, çalışmaların bu doğrultuda yapılaması istedi. 
“KİMSEYLE İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ”
İlçe Başkanı Yıldız’dan sonra söz alan, SP İl Başkan Vekili Nihat Yıldız da, “İlçe Başkanımızın ifade ettiği gibi, 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerde AK Parti dahil, hiçbir parti ile ittifak içinde olmayacağız. Yani kendi yağımızla kavrulacağız. Saadet Partisi kesinlikle bu tür işlerin girmeyecek bir partidir. Biz Milli Görüşü temsil eden bir kesimiz. Bu yüzden seçimlere kadar, elimizden geldiğince çalışacağız ve her kesimle kucaklaşacağız. İlk hedef olarak kendimize, şayet erken bir baskın seçim olmaz ise yerel seçimleri hedefledik. İnşallah Gölcük’te en iyi adayımızla yerel seçime gireceğiz. Kazanırız kaybederiz hiç önemli değil. Önemli olan Saadet Partisi’nin varlığını ve gücünü sürdürmek, Milli Görüş’ü devam ettirmek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.