LASTİK İŞ
ismail

SAADET’E YİNE SALDIRDILAR!

Asayiş 01.06.2018 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET’E YİNE SALDIRDILAR!

Saadet Partisinin son günlerdeki yükselişi bazı çevrelerde ciddi rahatsızlığa sebep oldu.

24 Haziran seçimlerine yönelik ciddi çalışmalar yapan ve son günlerde yoğun  bir ilgi gören Saadet Partisi, bir takım grupların hedefi haline geldi. Partinin yükselişinden rahatsız olan saldırgan çevreler, Saadet Partisinin afiş ve pankartlarını parçalayarak sahadaki çalışmalarına engel olmak istiyor. “Partililer yılmıyor” Artan saldırılarla ilgili konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik; “ Biz devletten hiçbir seçim yardımı almıyoruz. Teşkilatlarımızdan topladığımız 3-5 lira ile yaptırdığımız bu pankartları parça parça ediyorlar. Hâlbuki seçim, adil şartlarda geçmesini beklediğimiz bir yarışın adıdır. Biz kimsenin düşmanı değiliz. Bize düşman olanların yaptıklarıyla da yılacak değiliz. Esasen bu saldırıların tek bir sebebi var. O da partimizin son günlerdeki çıkışıyla halktan kazandığı teveccühtür.” dedi.
Saadet Partisinin son günlerdeki yükselişi bazı çevrelerde ciddi rahatsızlığa sebep oldu.

24 Haziran seçimlerine yönelik ciddi çalışmalar yapan ve son günlerde yoğun  bir ilgi gören Saadet Partisi, bir takım grupların hedefi haline geldi. Partinin yükselişinden rahatsız olan saldırgan çevreler, Saadet Partisinin afiş ve pankartlarını parçalayarak sahadaki çalışmalarına engel olmak istiyor.

“Partililer yılmıyor”

Artan saldırılarla ilgili konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik; “ Biz devletten hiçbir seçim yardımı almıyoruz. Teşkilatlarımızdan topladığımız 3-5 lira ile yaptırdığımız bu pankartları parça parça ediyorlar. Hâlbuki seçim, adil şartlarda geçmesini beklediğimiz bir yarışın adıdır. Biz kimsenin düşmanı değiliz. Bize düşman olanların yaptıklarıyla da yılacak değiliz. Esasen bu saldırıların tek bir sebebi var. O da partimizin son günlerdeki çıkışıyla halktan kazandığı teveccühtür.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.