LASTİK İŞ

SAADET KOCAELİ'DE MİTİNG SEFERBERLİĞİ

Asayiş 01.06.2018 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET KOCAELİ'DE MİTİNG SEFERBERLİĞİ

Saadet Partisi’nin 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştireceği Büyük Kocaeli Mitingi için milletvekili adayları da ciddi bir çalışma yapıyor

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partilerin saha çalışmaları da yoğunlaştı. 2 Haziran Cumartesi saat 17.00’de İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda büyük bir miting yapmaya hazırlanan Saadet Partisi’nde bütün hazırlıklar tamamlandı. Öte yandan partinin milletvekili adayları da halkla birebir görüşerek Saadet Partisinin Büyük Kocaeli Mitingi ’ne davette bulunuyor. ZAFERDEN EMİNLER Geçtiğimiz gün Gölcük’te ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adaylarından Latif Gökhan Durtaş ve İbrahim Bıyıklı, köy kahvehanelerine kadar giderek Saadet Partisi’nin projelerini anlattı. Temel Karamollaoğlu’nun da katılacağı Büyük Kocaeli Mitingi ‘ne davette bulunan adaylar, Saadet Partisinin 24 Haziran’daki zaferinden emin olduklarını ifade ettiler.
Saadet Partisi’nin 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştireceği Büyük Kocaeli Mitingi için milletvekili adayları da ciddi bir çalışma yapıyor

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partilerin saha çalışmaları da yoğunlaştı. 2 Haziran Cumartesi saat 17.00’de İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda büyük bir miting yapmaya hazırlanan Saadet Partisi’nde bütün hazırlıklar tamamlandı. Öte yandan partinin milletvekili adayları da halkla birebir görüşerek Saadet Partisinin Büyük Kocaeli Mitingi ’ne davette bulunuyor.

ZAFERDEN EMİNLER

Geçtiğimiz gün Gölcük’te ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adaylarından Latif Gökhan Durtaş ve İbrahim Bıyıklı, köy kahvehanelerine kadar giderek Saadet Partisi’nin projelerini anlattı. Temel Karamollaoğlu’nun da katılacağı Büyük Kocaeli Mitingi ‘ne davette bulunan adaylar, Saadet Partisinin 24 Haziran’daki zaferinden emin olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.