SAADET PARTİSİ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 11.01.2021 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAADET PARTİSİ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında parti binasında kahvaltı düzenleyerek ilçe basını ile bir araya geldi.

Yıldız, “Basınımızın gününü kutluyoruz” dedi Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İlçe Yöneticileri Recep Küçükateş ve Burak Erol ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan basın mensuplarını, dün parti binasında kahvaltıda ağırladı. Başkan Yıldız, “Gerek ülke genelinde gerekse de ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaları halkımıza ulaştırma konusunda basın mensuplarımızın büyük bir önemi bulunuyor. Mesai mefhumu gözetmeden sahada sürekli olarak görevini yapan basın mensuplarına kolaylıklar diliyoruz” dedi. ‘BÜYÜK VE ÖNEMLİ BİR GÖREVİNİZ VAR’ Başkan Yıldız, açıklamasına devam ederek “Gölcük’te yapmış olduğumuz toplantılarda almış olduğumuz kararları halkımıza basın yoluyla aktarıyoruz. İlçe genelinde yapmış olduğumuz faaliyetleri, gerek gerçekleştirmeden gerekse de gerçekleştirdikten sonra halkımıza yine sizler vasıtasıyla iletiyoruz. Bu anlamda, halkımıza doğru ve tarafsız haberin aktarılması konusunda sizlerin büyük ve önemli bir görevi var. İlçemize baktığımız zaman her partiye olduğu gibi Saadet Partisi’ne de sayfalarınızda yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. ‘2021 YILININ GÜZEL GEÇMESİNİ DİLİYORUZ’ Sözlerine son veren Yıldız, “Özellikle pandemi döneminde her zaman sahadasınız. Halkımıza doğru haberi aktarıyorsunuz. Bu yılda da her birinize ve tüm Gölcük halkımıza sağlık ve sıhhat diliyoruz. Umuyoruz ki 2021 yılı gerek halkımız gerekse de ülkemiz için oldukça güzel geçer. Temennimiz, koronavirüs ile olan mücadeleden galip ayrılmamız ve artık eski normale dönmemizdir. Bu vesile ile tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Fahri Haner 
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında parti binasında kahvaltı düzenleyerek ilçe basını ile bir araya geldi.

Yıldız, “Basınımızın gününü kutluyoruz” dedi

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İlçe Yöneticileri Recep Küçükateş ve Burak Erol ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan basın mensuplarını, dün parti binasında kahvaltıda ağırladı. Başkan Yıldız, “Gerek ülke genelinde gerekse de ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaları halkımıza ulaştırma konusunda basın mensuplarımızın büyük bir önemi bulunuyor. Mesai mefhumu gözetmeden sahada sürekli olarak görevini yapan basın mensuplarına kolaylıklar diliyoruz” dedi.

‘BÜYÜK VE ÖNEMLİ BİR GÖREVİNİZ VAR’

Başkan Yıldız, açıklamasına devam ederek “Gölcük’te yapmış olduğumuz toplantılarda almış olduğumuz kararları halkımıza basın yoluyla aktarıyoruz. İlçe genelinde yapmış olduğumuz faaliyetleri, gerek gerçekleştirmeden gerekse de gerçekleştirdikten sonra halkımıza yine sizler vasıtasıyla iletiyoruz. Bu anlamda, halkımıza doğru ve tarafsız haberin aktarılması konusunda sizlerin büyük ve önemli bir görevi var. İlçemize baktığımız zaman her partiye olduğu gibi Saadet Partisi’ne de sayfalarınızda yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

‘2021 YILININ GÜZEL GEÇMESİNİ DİLİYORUZ’

Sözlerine son veren Yıldız, “Özellikle pandemi döneminde her zaman sahadasınız. Halkımıza doğru haberi aktarıyorsunuz. Bu yılda da her birinize ve tüm Gölcük halkımıza sağlık ve sıhhat diliyoruz. Umuyoruz ki 2021 yılı gerek halkımız gerekse de ülkemiz için oldukça güzel geçer. Temennimiz, koronavirüs ile olan mücadeleden galip ayrılmamız ve artık eski normale dönmemizdir. Bu vesile ile tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.