LASTİK İŞ
ismail

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖLCÜĞE GELİYOR

Asayiş 27.03.2018 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖLCÜĞE GELİYOR

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlıgının 29 Mart 2018 Perşembe günü Gölcük Kavaklı Kongre Sarayında tertip ettiği konferansa Genel başkan yardımcılarından Fatih Aydın geliyor.

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı hummali çalısmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.Gerek saha çalışmalarında gerek verdiği demeçlerle gerekse gündeme dair açıklamalarıyla siyasi arenada doğru kimliğiyle bilinen Saadet Partisi Gölcük çalışmalarina bir yenisini daha ekleyerek insanları aydınlatmaya devam ediyor.Bu bağlamda 29 Mart Perşembe günü Gölcük Kavaklı Kongre Sarayında Genel Başkan yardımcılarından Fatih Aydın beyin katılımıyla bir konferans düzenliyor.Parti , cemaat , sivil toplum kuruluşu ve insan ayırt etmeksizin tüm halkı bu konferansa davet ediyor.   FATİH AYDIN KİMDİR ? 26 Eylül 1983’te Kayseri’de doğdu. İlkokulu tamamladıktan sonra Kayseri İmam Hatip Lisesini bitirdi. 2007 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Öğretmenlik bölümünden mezun oldu. Şu an itibariyle yine Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesine devam ediyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Milli Görüş Teşkilatlarında görev alarak küçük yaştan itibaren çeşitli birimlerde görev yaptı. 2 yıl Kayseri Milli Gençlik Vakfı’nda Üniversite Başkanlığı’nı yürüttü. 1 yıl AGD Üniversite Bölge Başkanlığı yaptıktan sonra 2006 - 2008 yılları arasında AGD Genel Merkez Üniversite Komisyonu Teşkilat Başkanlığı görevini ifa etti. Kayseri’de 3 yıl öğretmenlik yaptı. Eylül 2011 itibariyle Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevi tevdi edilince öğretmenlikten istifa ederek görevinin başına geldi.Partinin tebliği ile Gençlik Kolları görevini bırakarak Genel Başkan Yardımcılığına getirildi. Evli ve bir kız bir de erkek evlat babası.   Konferans : Türkiyenin Meseleleri ve Çözüm Yolları Katılımcı : Fatih Aydın Yer : Gölcük Kavaklı Kongre Sarayı Tarih : 29 Mart 2018 Perşembe Saat : 19:30
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlıgının 29 Mart 2018 Perşembe günü Gölcük Kavaklı Kongre Sarayında tertip ettiği konferansa Genel başkan yardımcılarından Fatih Aydın geliyor.
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı hummali çalısmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.Gerek saha çalışmalarında gerek verdiği demeçlerle gerekse gündeme dair açıklamalarıyla siyasi arenada doğru kimliğiyle bilinen Saadet Partisi Gölcük çalışmalarina bir yenisini daha ekleyerek insanları aydınlatmaya devam ediyor.Bu bağlamda 29 Mart Perşembe günü Gölcük Kavaklı Kongre Sarayında Genel Başkan yardımcılarından Fatih Aydın beyin katılımıyla bir konferans düzenliyor.Parti , cemaat , sivil toplum kuruluşu ve insan ayırt etmeksizin tüm halkı bu konferansa davet ediyor.
 
FATİH AYDIN KİMDİR ?
26 Eylül 1983’te Kayseri’de doğdu. İlkokulu tamamladıktan sonra Kayseri İmam Hatip Lisesini bitirdi. 2007 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Öğretmenlik bölümünden mezun oldu. Şu an itibariyle yine Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesine devam ediyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Milli Görüş Teşkilatlarında görev alarak küçük yaştan itibaren çeşitli birimlerde görev yaptı. 2 yıl Kayseri Milli Gençlik Vakfı’nda Üniversite Başkanlığı’nı yürüttü. 1 yıl AGD Üniversite Bölge Başkanlığı yaptıktan sonra 2006 - 2008 yılları arasında AGD Genel Merkez Üniversite Komisyonu Teşkilat Başkanlığı görevini ifa etti. Kayseri’de 3 yıl öğretmenlik yaptı. Eylül 2011 itibariyle Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevi tevdi edilince öğretmenlikten istifa ederek görevinin başına geldi.Partinin tebliği ile Gençlik Kolları görevini bırakarak Genel Başkan Yardımcılığına getirildi. Evli ve bir kız bir de erkek evlat babası.
 
Konferans : Türkiyenin Meseleleri ve Çözüm Yolları
Katılımcı : Fatih Aydın
Yer : Gölcük Kavaklı Kongre Sarayı
Tarih : 29 Mart 2018 Perşembe
Saat : 19:30
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.