LASTİK İŞ

SAADET PARTİSİ GÖLCÜK İLÇE YÖNETİMİ PİKNİKTE BULUŞTU

Asayiş 17.08.2015 - 09:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAADET PARTİSİ GÖLCÜK İLÇE YÖNETİMİ PİKNİKTE BULUŞTU

Saadet Partisi İlçe Yönetiminin Yoğun ilgi gösterdiği piknik Hasaneyn düzlüğünde gerçekleştirirdi.

Hasaneyn düzlüğünde yapılan piknikte konuşan Saadet Partisi Gölcük ilçe başkan vekili Halil ÖZBAY, hangi hükümet kurulursa kurulsun, vakit kaybından başka bir işe yaramayacaktır dedi. Özbay, partisinin düzenlediği piknikte, Türkiye'de yaşayan vatandaşların her zamankinden daha fazla sağduyuya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ülkeyi esir aldığını savunduğu terör ortamının, Türklerin ve Kürtlerin lehine olmadığını ifade eden Özbay, iktidar, ana muhalefet ve diğer siyasi partilerin en kısa zamanda belirsizliği gidermesi ve kanı durduracak kararlı adım atmaları gerektiğini söyledi. Özbay, "Milletin canı yanarken maalesef iktidar ve muhalefet 'taht Oyunları’yla vakit geçirmektedir. Sürekli uzatılan koalisyon görüşmeleri, adeta bir siyasi satranç tahtasına dönüştürülmüştür" görüşünü ileri sürdü. Türkiye'de hükümet değişikliği değil, zihniyet değişikliği olması gerektiğini vurgulayan Özbay, şöyle konuştu:   "Hocamızın ifadesiyle, ister yan yana gelsinler, ister alt alta dursunlar, ister CHP’yle hükümet kursunlar, isterlerse MHP'yle birlikte olsunlar, milletin bütünlüğünü sağlayamazlar. Hangi hükümet kurulursa kurulsun, vakit kaybından başka bir işe yaramayacaktır. Asla unutmayalım ki terörün en kıymetli gıdası işsizliktir. Terörün potansiyel üyeleri, işsiz gençlerdir. Terörün yardımcıları ırkçı Siyonizm ve küresel emperyalizmdir, amaçları Türkiye'yi bölmektir."dedi.  
Saadet Partisi İlçe Yönetiminin Yoğun ilgi gösterdiği piknik Hasaneyn düzlüğünde gerçekleştirirdi.

Hasaneyn düzlüğünde yapılan piknikte konuşan Saadet Partisi Gölcük ilçe başkan vekili Halil ÖZBAY, hangi hükümet kurulursa kurulsun, vakit kaybından başka bir işe yaramayacaktır dedi.

Özbay, partisinin düzenlediği piknikte, Türkiye'de yaşayan vatandaşların her zamankinden daha fazla sağduyuya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ülkeyi esir aldığını savunduğu terör ortamının, Türklerin ve Kürtlerin lehine olmadığını ifade eden Özbay, iktidar, ana muhalefet ve diğer siyasi partilerin en kısa zamanda belirsizliği gidermesi ve kanı durduracak kararlı adım atmaları gerektiğini söyledi.

Özbay, "Milletin canı yanarken maalesef iktidar ve muhalefet 'taht Oyunları’yla vakit geçirmektedir. Sürekli uzatılan koalisyon görüşmeleri, adeta bir siyasi satranç tahtasına dönüştürülmüştür" görüşünü ileri sürdü.

Türkiye'de hükümet değişikliği değil, zihniyet değişikliği olması gerektiğini vurgulayan Özbay, şöyle konuştu:  

"Hocamızın ifadesiyle, ister yan yana gelsinler, ister alt alta dursunlar, ister CHP’yle hükümet kursunlar, isterlerse MHP'yle birlikte olsunlar, milletin bütünlüğünü sağlayamazlar. Hangi hükümet kurulursa kurulsun, vakit kaybından başka bir işe yaramayacaktır. Asla unutmayalım ki terörün en kıymetli gıdası işsizliktir. Terörün potansiyel üyeleri, işsiz gençlerdir. Terörün yardımcıları ırkçı Siyonizm ve küresel emperyalizmdir, amaçları Türkiye'yi bölmektir."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.