LASTİK İŞ
ismail

SAADET PARTİSİ KONGREYE HAZIR

Asayiş 11.11.2017 - 13:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET PARTİSİ KONGREYE HAZIR

SP Gölcük İlçe Teşkilatı pazar günü ilçe kongresini gerçekleştirecek ve yeni yönetimle yeni döneme başlayacak. Yapılacak kongre öncesi gençlik kollarında Recep Küçükateş görevini Mehmet Şimşek’e devretti

Saadet Partisi(SP) Gölcük İlçe Teşkilatı pazar günü ilçe kongresini gerçekleştirecek ve yeni yönetimle yeni döneme başlayacak. Kongrede mevcut başkan Yaşar Yıldız tek aday. YAŞAR YILDIZ YENİDEN TEK ADAY Ülke siyasetinin en önemli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kurucusu olduğu Saadet Partisi (SP) il kongresinden sonra ilçe kongrelerine hazırlanıyor. Kongre takvimine göre, sıra SP Gölcük İlçe Kongresi 12 Kasım Pazar Günü Saat 14.00 da Kongre Sarayı’nda yapacaklar. Mevcut Başkan Yıldız’ın tek aday yapılması planan 5. Olağan Genel Kurula, misafir olarak Araştırmacı Yaşar Gazeteci Mustafa Kaya’nın da katılacağı belirtildi. Çok güçlü bir il yönetimine, çok güçlü bir Gölcük İlçe Yönetiminin yakışacağını ifade eden SP İlçe Başkanı Yıldız, tüm delegeleri ve SP’lileri Pazar günü yapılacak olan kongreye davet ederek, kendilerine yakışan bir kongre hazırlığında olduklarını sözlerine ekledi. Yapılacak kongre öncesi gençlik kollarında da bir değişiklik yaşandı. Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 3 yıldır Recep Küçükateş yapmaktaydı. Yeni dönemde İstanbul’daki iş yoğunluğu nedeniyle Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Mehmet Şimşek’e devretmiş oldu. Gölcük eski İlçe Kolları Başkanı Recep Küçükateş açıklamasında, ”İfa ettiğimiz görevler bayrak yarışı gibidir. Biz de bu yarışta Gölcük gençliğimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık” ifadelerini kullandı.   YAPILAN İSTİŞARELER SONUCU İstanbul’daki işim ve bu bayrağın daha ileri taşınması nedeniyle görevimi devrediyorum diyen Küçükateş, “Yeni dönemde arkadaşlarımıza Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum’ diye konuştu. Yapılan istişareler sonucunda Kocaeli Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan Mehmet Şimşek, Gölcük Saadet Partisi’nin yeni döneminde ilçe gençlik kolları başkanlığına getirildi” şeklinde konuştu.   “AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAK” Ardından konuşan Mehmet Şimşek ise açıklamasında, “Amacımız Gölcük gençliğinde farkındalık oluşturmaktır. Dedelerimizin tarihte yazdığı destanlardan güç alarak, Erbakan Hocamızın bize bu asırda açtığı Millî Görüş davasında, bu bayrak yarışında bayrağı en ileri seviyeye taşımaya gayret edeceğiz“ dedi.
SP Gölcük İlçe Teşkilatı pazar günü ilçe kongresini gerçekleştirecek ve yeni yönetimle yeni döneme başlayacak. Yapılacak kongre öncesi gençlik kollarında Recep Küçükateş görevini Mehmet Şimşek’e devretti

Saadet Partisi(SP) Gölcük İlçe Teşkilatı pazar günü ilçe kongresini gerçekleştirecek ve yeni yönetimle yeni döneme başlayacak. Kongrede mevcut başkan Yaşar Yıldız tek aday.

YAŞAR YILDIZ YENİDEN TEK ADAY

Ülke siyasetinin en önemli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kurucusu olduğu Saadet Partisi (SP) il kongresinden sonra ilçe kongrelerine hazırlanıyor. Kongre takvimine göre, sıra SP Gölcük İlçe Kongresi 12 Kasım Pazar Günü Saat 14.00 da Kongre Sarayı’nda yapacaklar. Mevcut Başkan Yıldız’ın tek aday yapılması planan 5. Olağan Genel Kurula, misafir olarak Araştırmacı Yaşar Gazeteci Mustafa Kaya’nın da katılacağı belirtildi. Çok güçlü bir il yönetimine, çok güçlü bir Gölcük İlçe Yönetiminin yakışacağını ifade eden SP İlçe Başkanı Yıldız, tüm delegeleri ve SP’lileri Pazar günü yapılacak olan kongreye davet ederek, kendilerine yakışan bir kongre hazırlığında olduklarını sözlerine ekledi.

Yapılacak kongre öncesi gençlik kollarında da bir değişiklik yaşandı. Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 3 yıldır Recep Küçükateş yapmaktaydı. Yeni dönemde İstanbul’daki iş yoğunluğu nedeniyle Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Mehmet Şimşek’e devretmiş oldu. Gölcük eski İlçe Kolları Başkanı Recep Küçükateş açıklamasında, ”İfa ettiğimiz görevler bayrak yarışı gibidir. Biz de bu yarışta Gölcük gençliğimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

 

YAPILAN İSTİŞARELER SONUCU

İstanbul’daki işim ve bu bayrağın daha ileri taşınması nedeniyle görevimi devrediyorum diyen Küçükateş, “Yeni dönemde arkadaşlarımıza Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum’ diye konuştu. Yapılan istişareler sonucunda Kocaeli Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan Mehmet Şimşek, Gölcük Saadet Partisi’nin yeni döneminde ilçe gençlik kolları başkanlığına getirildi” şeklinde konuştu.

 

“AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAK”

Ardından konuşan Mehmet Şimşek ise açıklamasında, “Amacımız Gölcük gençliğinde farkındalık oluşturmaktır. Dedelerimizin tarihte yazdığı destanlardan güç alarak, Erbakan Hocamızın bize bu asırda açtığı Millî Görüş davasında, bu bayrak yarışında bayrağı en ileri seviyeye taşımaya gayret edeceğiz“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.