LASTİK İŞ

SAADET PARTİSİ TÜKODER'E ÜYE OLDU

Gündem 22.09.2020 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAADET PARTİSİ TÜKODER'E ÜYE OLDU

Tüketici Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şube başkanı Çetin Kocatürk ve yeni yönetimi ile birlikte üye çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TÜKODER Gölcük Şube Başkanı  Çetin Kocatürk, yeni oluşumunu yaptıktan sonra  üye çalışmasını başlattı.  Başkan Kocatürk ve yönetimi  Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve parti yönetimini ziyaret etti.  Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve parti yönetimi toplam 25 kişi üyeliğini yaptılar.  SAADET PARTİSİ TÜKODER'E ÜYE OLDU Başkan Kocatürk; “Bugün Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi olarak başlattığımız üye katılım programı kapsamında saadet partisi ziyaretini ziyaret ettik. Çok samimi ortamda bizleri ağırlayan ilçe Başkan ve yöneticilerine tüketici hakları ve derneğimiz hakkında bilgilendirme yaptık. İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Merhum Necmettin Erbakan in kavgam adlı kitabını hediye ettiği toplantıda parti üyelerine TÜKODER Gölcük şubesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Nihat Yıldız ve ilçe başkanı Yaşar Yıldız'ın  üyelik kaydını gerçekleştirdik. Saadet partisi ilçe başkanlığının yönetim kadrosu ve üyelerinin katılımı ile yirmi beş üye kaydı gerçekleştirdik. Saadet partisi ilçe başkanlığının Tüketiciyi Koruma Derneğine gösterdiği bu yakın ilgi ve hediye için teşekkür ediyoruz. Üye katılım programımız Cumhuriyet halk partisi ile devam edecektir” dedi. Fahri Haner
Tüketici Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şube başkanı Çetin Kocatürk ve yeni yönetimi ile birlikte üye çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TÜKODER Gölcük Şube Başkanı  Çetin Kocatürk, yeni oluşumunu yaptıktan sonra  üye çalışmasını başlattı. 

Başkan Kocatürk ve yönetimi  Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve parti yönetimini ziyaret etti.  Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve parti yönetimi toplam 25 kişi üyeliğini yaptılar. 

SAADET PARTİSİ TÜKODER'E ÜYE OLDU
Başkan Kocatürk; “Bugün Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi olarak başlattığımız üye katılım programı kapsamında saadet partisi ziyaretini ziyaret ettik. Çok samimi ortamda bizleri ağırlayan ilçe Başkan ve yöneticilerine tüketici hakları ve derneğimiz hakkında bilgilendirme yaptık. İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Merhum Necmettin Erbakan in kavgam adlı kitabını hediye ettiği toplantıda parti üyelerine TÜKODER Gölcük şubesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Nihat Yıldız ve ilçe başkanı Yaşar Yıldız'ın  üyelik kaydını gerçekleştirdik. Saadet partisi ilçe başkanlığının yönetim kadrosu ve üyelerinin katılımı ile yirmi beş üye kaydı gerçekleştirdik. Saadet partisi ilçe başkanlığının Tüketiciyi Koruma Derneğine gösterdiği bu yakın ilgi ve hediye için teşekkür ediyoruz. Üye katılım programımız Cumhuriyet halk partisi ile devam edecektir” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.