LASTİK İŞ
ismail

SAADET PARTİSİNDEN CHP’YE ZİYARET

Asayiş 09.01.2020 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET PARTİSİNDEN CHP’YE ZİYARET

Geçtiğimiz hafta CHP ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Fikret Gürel'e hayırlı olsun seri ziyaretler devam ediyor. Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve yönetimi ile birlikte CHP ilçe başkanı Fikret Gürel'i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de CHP ilçe kongresi Gölcük Kongre Sarayında önceki hafta yapıldı. Yapılan kongrede aday olan Fikret Gürel parti üyeleri tarafından seçilerek ilçe başkanı oldu. İlçe seçim kurulundan mazbatasını alan başkan Gürel'e seri ziyaretler başladı. Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve yönetimi ile birlikte CHP ilçe başkanı Fikret Gürel'i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Ziyarette konuşan CHP ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle sizlerin bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Biz önceki hafta başarılı bir şekilde kongremizi tamamladık. Bundan sonra üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ederiz. Bizim amacımız öncelikle yaşadığımız bu coğrafyada en iyi bir şekilde hizmet vermektir. İlçemizde var olan eksikleri proje halinde bildirip ve bu eksiklerin giderilmesi için işin takipçisi de olacağız. İşin gerçeği Gölcük için elimizi taşın altına koyacağız. Aynı zamanda partimize de hizmetlerimizi devam ederiz” dedi. Ardından konuşan Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız; “öncelikle kongrede ilçe başkanı olarak seçildiniz. Bu yeni göreviniz siz ve ekibinize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Kongre boyunca biz ilçe yönetimi kongrenizi izledik. Kongre güzel bir havada geçti. Tabi ki hepimizin amacı yaşadığımız bölgeye hizmet vermektir. Biz her ne kadar muhalefet isek, ama Gölcük için yapıcı olarak hep bir araya gelmesini çok iyi bikiriz. Amacımız Gölcük'e katkı sağlamaktır. Bir kez daha yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi. Fahri Haner     
Geçtiğimiz hafta CHP ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Fikret Gürel'e hayırlı olsun seri ziyaretler devam ediyor. Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve yönetimi ile birlikte CHP ilçe başkanı Fikret Gürel'i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de CHP ilçe kongresi Gölcük Kongre Sarayında önceki hafta yapıldı. Yapılan kongrede aday olan Fikret Gürel parti üyeleri tarafından seçilerek ilçe başkanı oldu. İlçe seçim kurulundan mazbatasını alan başkan Gürel'e seri ziyaretler başladı. Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve yönetimi ile birlikte CHP ilçe başkanı Fikret Gürel'i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Ziyarette konuşan CHP ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle sizlerin bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Biz önceki hafta başarılı bir şekilde kongremizi tamamladık. Bundan sonra üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ederiz. Bizim amacımız öncelikle yaşadığımız bu coğrafyada en iyi bir şekilde hizmet vermektir. İlçemizde var olan eksikleri proje halinde bildirip ve bu eksiklerin giderilmesi için işin takipçisi de olacağız. İşin gerçeği Gölcük için elimizi taşın altına koyacağız. Aynı zamanda partimize de hizmetlerimizi devam ederiz” dedi.
Ardından konuşan Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız; “öncelikle kongrede ilçe başkanı olarak seçildiniz. Bu yeni göreviniz siz ve ekibinize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Kongre boyunca biz ilçe yönetimi kongrenizi izledik. Kongre güzel bir havada geçti. Tabi ki hepimizin amacı yaşadığımız bölgeye hizmet vermektir. Biz her ne kadar muhalefet isek, ama Gölcük için yapıcı olarak hep bir araya gelmesini çok iyi bikiriz. Amacımız Gölcük'e katkı sağlamaktır. Bir kez daha yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.
Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.