LASTİK İŞ
ismail

SAADET'TEN KONGREYE DAVET

Asayiş 08.11.2017 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADET'TEN KONGREYE DAVET

SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ile SP İl Yönetim Kurulu üyesi Dt. İbrahim Akgündüz, ile yöneticisi Metin Tunca, SP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şimşek, Pazar günü yapacakları ilçe kongresinin davetiyesini gazetemize getirerek, 5. Olağan Kongrelerine davet ettiler

YAŞAR YILDIZ YENİDEN TEK ADAY Ülke siyasetinin en önemli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kurucusu olduğu Saadet Partisi (SP) il kongresinden sonra ilçe kongrelerine hazırlanıyor. Kongre takvimine göre, sıra SP Gölcük İlçe Kongresinde. SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ile SP İl Yönetim Kurulu üyesi Dt. İbrahim Akgündüz, ile yöneticisi Metin Tunca, SP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şimşek, Pazar günü yapacakları ilçe kongresinin davetiyesini gazetimize getirerek, 12 Kasım Pazar Günü Saat 14.00 da Kongre Sarayı'nda yapacakları, SP Gölcük İlçe 5. Olağan İlçe Kongresine davet ettiler. Mevcut Başkan Yıldız'ın tek aday yapılması planan 5. Olağan Genel Kurula, misafir olarak Araştırmacı Yaşar Gazeteci Mustafa Kaya'nın da katılacağı belirtildi. Çok güçlü bir il yönetimine, çok güçlü bir Gölcük İlçe Yönetiminin yakışacağını ifade eden SP İlçe Başkanı Yıldız, tüm delegeleri ve SP'lileri Pazar günü yapılacak olan kongreye davet ederek, kendilerine yakışan bir kongre hazırlığında olduklarını sözlerine ekledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ile SP İl Yönetim Kurulu üyesi Dt. İbrahim Akgündüz, ile yöneticisi Metin Tunca, SP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şimşek, Pazar günü yapacakları ilçe kongresinin davetiyesini gazetemize getirerek, 5. Olağan Kongrelerine davet ettiler

YAŞAR YILDIZ YENİDEN TEK ADAY
Ülke siyasetinin en önemli isimlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kurucusu olduğu Saadet Partisi (SP) il kongresinden sonra ilçe kongrelerine hazırlanıyor. Kongre takvimine göre, sıra SP Gölcük İlçe Kongresinde. SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ile SP İl Yönetim Kurulu üyesi Dt. İbrahim Akgündüz, ile yöneticisi Metin Tunca, SP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şimşek, Pazar günü yapacakları ilçe kongresinin davetiyesini gazetimize getirerek, 12 Kasım Pazar Günü Saat 14.00 da Kongre Sarayı'nda yapacakları, SP Gölcük İlçe 5. Olağan İlçe Kongresine davet ettiler. Mevcut Başkan Yıldız'ın tek aday yapılması planan 5. Olağan Genel Kurula, misafir olarak Araştırmacı Yaşar Gazeteci Mustafa Kaya'nın da katılacağı belirtildi. Çok güçlü bir il yönetimine, çok güçlü bir Gölcük İlçe Yönetiminin yakışacağını ifade eden SP İlçe Başkanı Yıldız, tüm delegeleri ve SP'lileri Pazar günü yapılacak olan kongreye davet ederek, kendilerine yakışan bir kongre hazırlığında olduklarını sözlerine ekledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.